• Ново
Подложка за джогинг количка за възрастни и деца, Отборните Игри, Групово обучение, Забавна игра, Подложка за бягане за деца и възрастни, Дневната игра на терена (Раз?
zoom_in

Подложка за джогинг количка за възрастни и деца, Отборните Игри, Групово обучение, Забавна игра, Подложка за бягане за деца и възрастни, Дневната игра на терена (Размер: За възрастни-11 м // 36 метра)

BGN 12.48

Брой продукти
check Налично

【Игра Run Mats】 Състезателна игра, която изисква екипна работа и координация за екипа на турнето е работила, а си мат се търкаляше 【Лек и преносим】 Неблагодарна Multiplayer Running Race Band лека и компактна в сгънат вид, което улеснява переноску и използване.- Вие получавате : 1 бр.Спецификация : - Материал : полиестер плат Оксфорд - Размер : Децата-4 m / 13 метра, деца-6 м / 20 фута, деца-8 м / / 26 фута.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.За многократна употреба, издръжлив и лесен за моющийся.Весела отборните игри на закрито и на открито-Добри игри за карнавал партита, семейна ден поле, детски рожден ден, училищни спортни състезания, семеен пикник и т. 【Подобряване на отношенията】 Инсталирате по-тясна връзка с всеки играч ще подобри отношенията играчи на отбора, извън училище или на работа.Как се играе Членове на екипа са разделени на равни количества от различни отбори. 【Страхотна игра за партита】Run mat е предназначена за съживяване на партито по случай рождения ден, на карнавала, семейна среща, сплотяване на екипа и всякакви дейности на открито, ако в тях участват 2-18 играчи!Работят заедно като екип, за да върви по-бързо и по-далеч, за да спечели състезанието.За многократна употреба, издръжлив и лесен за моющийся.След това членовете на екипа се изправиха на стартовата линия. 【Игра Run Mats】 Състезателна игра, която изисква екипна работа и координация за екипа на турнето е работила, а си мат се търкаляше.След като съдията обявява 'Начало', на екипа започват да се разпръсне и да се върне към финиш линията. 【 Висококачествена подложка за бягане на колелца 】 е Изработен от висококачествен оксфордския материал, устойчив на абразия и водоустойчив.Всеки отбор стои на резервната линия. подложка за джогинг-Съвети за закупуване на по-голямо количество постелки за отборна игра Полезни съвети : поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

- Material:
Polyester oxford cloth
- Size:
Kids-4M/13FT , Kids-6M/20FT , Kids-8M//26FT.:
Adult-6M//20FT , Adult-8M//26FT , Adult-11M//36FT , Adult-20M/26FT.:
- You will get:
1pc runing mat
- Advice purchasing more runing mat for team game :
Warm Tips:
Due to the different monitor and lighting effect, the actual color of the item might be slightly different from the color shown in the pictures.:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement.:
If you have any questions, please contact us and we will get back to you within 24 hours. Thanks for understanding!:

Клиентите също го харесват..