• Ново
Известният органайзер за съхранение на над вратата - Висящ органайзер за съхранение - УНИВЕРСАЛНИЯТ органайзер за склада - Органайзер за спалня с 4 джоба - Монтажни ?
zoom_in

Известният органайзер за съхранение на над вратата - Висящ органайзер за съхранение - УНИВЕРСАЛНИЯТ органайзер за склада - Органайзер за спалня с 4 джоба - Монтажни аксесоари и мини джоб

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

✅ ПОДВЕСНОЕ ХРАНИЛИЩЕ За съхранение на дрехи, играчки, книги, канцеларски материали и т.Подвесное решение може да се приложи навсякъде с помощта на надеждни куки, а в 4-кратни трайни джоб с достатъчно пространство.Малък апартамент?Малко пространство за съхранение, но много неща?.Нашата универсална врата органайзер - най-доброто решение, ако имате малко пространство и имате нужда от допълнително пространство.Здрави куки за по-голяма товароносимост и стабилност!.Е сгънат размер 50x15x5 инча!.Подходящ за окачване на врата, на стената или в шкаф. ✅ ОБЕЩАНИЕ за КАЧЕСТВО - Ние искаме да се направи това колкото е възможно по-лесно за вас : Ако вие не сте доволни от нашият известния компактен органайзер за съхранение в склада, над вратата, можете да го върнете по всяко време в рамките на 30 дни след покупката. ✅ ЛЕСЕН и МОДЕРЕН, Многофункционален органайзер за обувки за гардероба е изработен от устойчив полиестер и висококачествени утолщенных долните панели, които осигуряват система за съхранение на дълъг живот. : Органайзер над врата с 4-ма джобове за съхранение PVC, 2-ма здрави куки, 4-ма долните звена ламперия, 1-ма мини-висят торби и визуална джоба прозорец за водене на бележки!.

Клиентите също го харесват..