• Ново
Стенни чанта за съхранение на CUJUX, органайзер над вратата, 3 джоба, подвесная чанта за съхранение за домашна спални (цвят: C)
zoom_in

Стенни чанта за съхранение на CUJUX, органайзер над вратата, 3 джоба, подвесная чанта за съхранение за домашна спални (цвят: C)

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Моля, моля, разгледайте внимателно таблицата за измерване преди закупуването на стокатаМатериал : памук и лен. Моля, моля, разгледайте внимателно таблицата за измерване преди закупуването на стоката. *18,5 см/24,02 инча * 7,28 дюймовдружественные съвети : 1. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см, в съответствие с измерванията на ръка.Стенни Подвесная чанта За Съхранение на Над вратата Органайзер с 3 Джобове Подвесная Чанта за Съхранение на Домашната Спалня.Описание Продуктаспецификацияматериал : памук и льняразмер : 61 см.Съдържанието на посылка1 х Подвесная чанта за ХраНенияесЛи стоката някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да решите проблема възможно най-бързо.Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см, с ръчно измерване.Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо поради осветление и екрана. Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо поради осветление и екрана.

Клиентите също го харесват..