• Ново
DOITOOL 1 бр. на Тъканта, Подвесная Чанта За Съхранение, Висящ Джоб-Органайзер, Закачалка за Чанти, Рафт за Ресни, Стенни Мрежести Джобове, Държач за Тоалетна, Подвесная ?
zoom_in

DOITOOL 1 бр. на Тъканта, Подвесная Чанта За Съхранение, Висящ Джоб-Органайзер, Закачалка за Чанти, Рафт за Ресни, Стенни Мрежести Джобове, Държач за Тоалетна, Подвесная Чанта За съхранение, Закачалка за джобове, Декоративна

BGN 7.74

Брой продукти
check Налично

Чанта за съхранение на дома Е стенни чанта за съхранение, която е изработена от внимателно подбрани материали и е предназначена за дълъг живот.Това ще ви донесе удоволствие.Осъществяване на списък 1 х Подвесная чанта Характеристики - Размер : Около 66,00 X37,00 X5,00 см / 25,94 X14,54 X1 органайзер за дамска. - Чанта за съхранение изглежда много модерен, също така може да направи дома си по-чист и е добър монтиране на организатора за съхранение.Подвесное хранилище създава допълнително пространство за съхранение на закачалки за отглеждане. - Материал : декоративни чанта от плат Оксфорд 600 D - Цвят : син Стенни подвесная чанта за съхранение - Може да се спаси, когато тя не се използва. -Това може да бъде за съхранение в хола, кабинета, в спалнята и на други места подвесная чанта за съхранение.Подвесная чанта за съхранение Изберете такава за вашия дом!.Висулка за чанта за съхранение на обувки : можете да събирате и съхранявате различни обекти, като например дистанционно управление, очила, бележка книги, чорапи и други малки предмети.Окачен титуляр за шкаф : красив дизайн ще осигури на неговата популярност и практичност сред хората.Информация за стоки, Стенни чанта за съхранение Е практически чанта за съхранение, която ще ви помогне да подреждане на малки предмети в стаята си и ще го направи по-чист и красив.

Клиентите също го харесват..