• Ново
Лъскава Черна задна светлина Състезателна писта Прилеп Vinyl Тампон Стикер Комплект За Оцветяване Предварително Вырезанная филм е Съвместима с Dodge Charger 2015-2022 Външни ?
zoom_in

Лъскава Черна задна светлина Състезателна писта Прилеп Vinyl Тампон Стикер Комплект За Оцветяване Предварително Вырезанная филм е Съвместима с Dodge Charger 2015-2022 Външни части и аксесоари (Звезди)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Нашата тонированная филм е изработена от винил и е покрита с UV покритиеНяма да навреди на боята или натуральному корицата. на обратната страна има клетъчната структура, с помощта на която може бързо премахване на етикети, не оставя лепило!.Той може да издържа на Слънце, Дъжд, студ и сух климат.След нанасяне вече не се нуждае от поддръжка. 1 x инструкции за инсталиране.Лесен за нанасяне : Почистете зоната, върху която ще се прилага стикер, за да сте сигурни, че в него няма прах.в случай на необходимост от регулиране наложи промяна на позицията по време на инсталацията.Той може да издържа на Слънце, Дъжд, студ и сух климат.Това е толкова просто!След нанасяне вече не се нуждае от поддръжка.Силна адхезия, отклеивается лесно.с функция за запаметяване и пластичност при опън, можете да го стик и да се използват многократно.Може да се използва, когато е суха, тя може да се използва във влажна среда.Няма да навреди на боята или натуральному корицата. 1 х комплект накладки за задни светлини.накладки за задни светлини. подходящ за 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Dodge Charger.Качествено лепило : силна адхезия, отклеивается лесно.Този набор от оттеночных средства, предназначени специално за 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 & 2021 Dodge Charger и е с лъскаво черен цвят.Стоки включва : 1 x комплект накладки за задни светлини + 1 x инструкция за инсталация + 1 x инструменти за инсталация;Че крайният резултат изглеждаше перфектно, ние добавя 2 допълнителни слой (в стил стрелки) за практика.

Клиентите също го харесват..