• Ново
TOMALL 1 Двойка от Винил Димните филми За фарове, Съвместими с Honda Accord 2018-2022, Автомобилни фарове, Трансмисия, Самозалепващи Стикери, Външна Vinyl Димна Декоративна Украса (
zoom_in

TOMALL 1 Двойка от Винил Димните филми За фарове, Съвместими с Honda Accord 2018-2022, Автомобилни фарове, Трансмисия, Самозалепващи Стикери, Външна Vinyl Димна Декоративна Украса (жълт)

BGN 11.39

Брой продукти
check Налично

Филмът е направен с глоба изработка, идеално се съчетава с повърхността на автомобилни фарове Ако забележите някакви проблеми, моля, оставете ни съобщение и ние ще ви отговорим възможно най-скоро. Размер : Предварително изсечен, за да се идеален подход към автомобилите. Можете да се пръска вода върху лампата, за да по всяко време по време на инсталацията може да е преместване на светлинна лента в най-добро положение. ✔ Добра светопропускаемость - светопленка е добра светопропускаемостью, не само не се отразява върху интензивността на източника на светлина на вашия автомобил, но и за да се гарантира безопасността на шофиране, тя също може да променя цвета на светлината, излъчвана от автомобил, което прави колата по-характерен.Не се движете и не отрывайте за повторно нанасяне след залепване.Филмът е направен с глоба изработка, идеално се съчетава с повърхността на автомобилни фарове. ✔Винил материал - Изработен от прецизен компютърна винил на филма, която се отличава с висока устойчивост на износване и антивозрастными свойства.✔ Индивидуален дизайн е Съвместим с Honda Accord 2018-2022. Материал : Vinly material.По този начин, трябва да се отбележи, че инсталирането трябва да се извърши за един път. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 мм 2. ✔Винил материал - Изработен от прецизен компютърна винил на филма, която се отличава с висока устойчивост на износване и антивозрастными свойства.Приложение : За автомобилни фарове. Съвместим с Accord Sport 2.Налични цветове : Златисто-жълт / Тъмно синьо / Оранжево / 20% - тъмно-черен / 35% светло черно. ИЛИ Можете да оставите лампата на сухо и непыльным и да го прикачите директно на светило, което.Преди монтаж почистете крушката от прах, може да се пръска вода или производство на суха инсталация, и, накрая, трябва да се използва вентилатор за горещ въздух за правилното загряване на лампата, за да стане по-адгезивной.Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас по електронната поща, а ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас. ✔ Лесен монтаж - лека филм идва от самозалепващо се фолио и не изисква рязане.Филмът винил, не само придават на автомобила по-добър светлинен ефект, но и ефективно предотвратява появата на драскотини.След инсталацията е необходимо да се използва стъргалка, за отстраняване на въздуха и на водата. ✔ Добра светопропускаемость - светопленка е добра светопропускаемостью, не само не се отразява върху интензивността на източника на светлина на вашия автомобил, но и за да се гарантира безопасността на шофиране, тя също може да променя цвета на светлината, излъчвана от автомобил, което прави колата по-характерен.

Клиентите също го харесват..