• Ново
Комплект Листа в бутилката от 3 Елементи за декора на стените, Изкуството на стъклени стени, Бескаркасная Свободно Плаващ панел от закалено Стъкло, Декорация за хол
zoom_in

Комплект Листа в бутилката от 3 Елементи за декора на стените, Изкуството на стъклени стени, Бескаркасная Свободно Плаващ панел от закалено Стъкло, Декорация за хол (17,7 W x 25,6В – 45x65 см Всеки детайл)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

**** Стъкло с UV-печатЗа почистване може да се използват всякакви химически средства. безопасно : използва се първокласно закалено стъкло с диаметър 1/8 от инча (4 мм) със заоблени ръбове, което е 10 пъти по-устойчив на счупване ***** ХИГИЕНИЧНО : лесно Можете да почистите собственото си произведение на изкуството от стъкло, без да махате го от стената.Още повече, че това стъкло е 10 пъти по-биещо, отколкото обикновеното стъкло. безопасно : използва се първокласно закалено стъкло с диаметър 1/8 от инча (4 мм) със заоблени ръбове, което е 10 пъти по-устойчив на счупване.По този начин, проектът ще бъде ЯРЪК и с течение на времето не потускнеет и не поцарапается.ЯРКИ ЦВЕТОВЕ : Отпечатано на печатна машина Durst, която е една от най-добрите в света. ***** Лесно подвешивается : освен това, окачен аксесоар, разработен от Artdesigna, опростява настройката и подвешивание.ЛИПСАТА на ИЗБЛЕДНЯВАНЕ : всички рисунки са отпечатани на обратната страна на продукта, а след това са покрити с специална техника рисувани върху стъкло.Продуктът се доставя готов за подвешиванию; Не е необходимо в някоя от процеса на инсталиране.Той е опакован в картонена кутия от стиропор с висока якост с предпазни сядане. Забележка : поради разлика в екраните на компютри и мобилни телефони може да има малка разлика, например, в 5%, между изображението на продукта в описанието и печат. ******* Здрав като стомана : ние публикуваме желаното произведение на изкуството на тип-топ втвърдяване на стъкло с дебелина 4 мм, което е със заоблени ръбове, за да се избегнат всякакви съкращения или наранявания.Вашата стока ще бъде изпратена в специално защитена опаковка.Още повече, че това стъкло е 10 пъти по-биещо, отколкото обикновеното стъкло.Експресна доставка по целия свят.Стъкло с UV-печат. ** ЯРКИ ЦВЕТОВЕ : Отпечатано с помощта на Durst, която е една от най-добрите печатни машини в света.СПЕЦИАЛНО РАЗРАБОТЕНИ инструменти за МОНТАЖ аксесоари : В комплекта са включени всички необходими крепежни винтове.

Клиентите също го харесват..