• Ново
Микрофон за караоке MEINIAO с цифров екран, Лаптоп с Bluetooth и микрофон за партита, караоке, музика и записи за всички iOS, Android, PC A2 (син)
zoom_in

Микрофон за караоке MEINIAO с цифров екран, Лаптоп с Bluetooth и микрофон за партита, караоке, музика и записи за всички iOS, Android, PC A2 (син)

BGN 28.00

Брой продукти
check Налично

【Висока сила на звука И продължително време за автономна работа】 Преносим караоке микрофон снабден със стерео говорители 2 hi-fi мощност от 5 W, позволяващи звуково покритие площ 180 кв 【Широка съвместимост】 Този караоке микрофон Bluetooth използва bluetooth 5. Използвайте микрофона, свързан към телефона и дълго натискайте бутона за duet за успешно свързване.Двойно свързване на микрофон.Автоматичен режим на настройка - подобрен алгоритъм за определяне височината на тона, като ви позволява да направите високи честоти е по-видими. Не може да се свърже с устройствения Bluetooth.Режим на звука чудовище - Нисък и плътен магнитен звук чудовище - добър избор за партита.Режим Ballad - По-силни средно-висок бас и по-плътен звук. 【DSP ЧИП】 Специално конфигурирана DSP чип осигурява ясно звучене и реалистични звукови ефекти. Включете двата микрофона.Съдържа дизайна на преносима чанта за безопасно съхранение и преносимост, гаранция 1 година, приятелско обслужване на клиенти в рамките на 24 часа.Режим караоке - съраунд звук и богата настройка на reverb. Използвайте приложения кабел за данни за свързване на микрофон по време на писане на песни.0, съвместим с всички смартфони и КОМПЮТРИ, като i Phone, Android, mac, ipad, Windows, таблет, лаптоп и телевизор, е съвместима с различни приложения за пеене и караоке (Smule, Spotify, We Sing, Tik Tok, You Tube, Star Maker, The Voice, Yokee и т. 【РЕЖИМ дует】 Можете да го издигнем на ново ниво, свързване на два микрофона формат A2 заедно за получаване на стереоэффекта, удвоив микрофон, удвоив удоволствие!Седем адаптивни режими с едно щракване на мишката : професионален, поп, фолк, KTV, чудовище, с нисък тон, автоматично предварително - идеалният подарък за рожден Ден, Свети Валентин, Ден на майката, Ден за защита на децата, Коледа, Деня на благодарността и други празници.

Клиентите също го харесват..