• Ново
Истинско Чувствено Масажно масло Maccibelle за двойки Лечебен и Ароматерапевтични масажи с витамин е, алое Вера и лавандула за успокояване и изглаждане на мускулите 8 г?
zoom_in

Истинско Чувствено Масажно масло Maccibelle за двойки Лечебен и Ароматерапевтични масажи с витамин е, алое Вера и лавандула за успокояване и изглаждане на мускулите 8 грама

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Нашето масажно масло е Лек и Изискан аромат на Истинска Лавандула, използвана от Професионални спа центровеТази Формула Съдържа Витамин E.Нашето масажно масло е Лек и Изискан аромат на Истинска лавандула.Истинско чувствено масажно масло Maccibelle за двойки Лечебен и ароматерапевтични масажи с витамин е, алое Вера и лавандула за успокояване и изглаждане на мускулите 8 унция.Формулата Съдържа Витамин E. It има противовъзпалителни свойства и може да помогне за защита, успокои и хидратира кожата. It има противовъзпалителни свойства и може да помогне за защита, успокои и хидратира кожата.Произведено в САЩ.Използва се от професионални спа центрове.Произведено в САЩ.Произведени с алое Вера, което помага за възстановяване на естествената влага на кожата.Произведени с алое Вера, което помага за възстановяване на естествената влага на кожата.

Клиентите също го харесват..