• Ново
Комплект въздушно окачване Vixen за камион/Автомобилни Чанти/Въздушна път с кола /Пружини. Вградена система - компресор за 200 паунда на квадратен инч, резервоар от 5 ли?
zoom_in

Комплект въздушно окачване Vixen за камион/Автомобилни Чанти/Въздушна път с кола /Пружини. Вградена система - компресор за 200 паунда на квадратен инч, резервоар от 5 литра (VXO4852GC), Комплект за изпомпване на гуми

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Капацитет на резервоара : 5 литра (18 литра)Комплект за изпомпване на гуми с выдувным пистолет.Антикоррозийное покритие, Прецизна заваряване. Компресор 12 волта 200 паунда на квадратен инч с выносным филтър.Антикоррозийное покритие, Прецизна заваряване.Vixen Air VXO4852 GC+VXK1490. "Outrigger" филтър, пресостат, дренажна клапа, реле с предварително свързана с вилица и инсталация на оборудване са включени в комплекта.Комплект за изпомпване на гуми с выдувным пистолет. Компресор 12 волта 200 паунда на квадратен инч с выносным филтър.Капацитет на резервоара : 5 литра (18 литра). "Outrigger" филтър, пресостат, дренажна клапа, реле с предварително свързана с вилица и инсталация на оборудване са включени в комплекта.

Клиентите също го харесват..