• Ново
Тренажор за ръце EAST MOUNT Twister с регулируема хидравлична мощност 22-440 паунда, домашен удължител на гръдния кош, симулатор за тренировка на мускулите на рамото, усилват?
zoom_in

Тренажор за ръце EAST MOUNT Twister с регулируема хидравлична мощност 22-440 паунда, домашен удължител на гръдния кош, симулатор за тренировка на мускулите на рамото, усилвател за упражняване на ръка.

BGN 17.00

Брой продукти
check Налично

Напълно отстраняване на заплаха за сигурността за безопасно фитнес без наранявания и безопасно микроотскока 【Стабилна триъгълна структура】 Стабилна конструкция центъра на триъгълника прави упражнението по-стабилна, че е по-сигурна и научна структура. 【Здрав материал】 Двупластова металната тръба която е здрава и трайна. 【Безопасен фитнес】 Професионален микроотскок и отказ от получаване на спекулативни отскок. 【Регулируемо съпротивление】 чрез Завъртане на дръжката за лесно регулиране на съпротивлението, може да бъде свободно регулиране на тегло 22-440 паунда.Товароносимостта на тренажор е 440 паунда. 【Здрав материал】 Двупластова металната тръба която е здрава и трайна. 【Просто за съхранение】Обтегач в долната част на дръжката е удобна за съхранение и пренасяне.Материал е здрав и по-реалистичен.Хидравлична задвижваща система твистер, който е по-сигурен и дълготраен, благодарение на патентования принцип aqua хидравлична система за регулиране.Напълно отстраняване на заплаха за сигурността за безопасно фитнес без наранявания и безопасно микроотскока.Материал е здрав и по-реалистичен.Удобна за употреба задната част на ключалката може да се определят след сгъване.Товароносимостта на тренажор е 440 паунда.Не съществува опасност, че пролетта ще се счупи, не ще скача и няма да навреди на себе си!. 【Стабилна триъгълна структура】 Стабилна конструкция центъра на триъгълника прави упражнението по-стабилна, че е по-сигурна и научна структура.

Клиентите също го харесват..