• Ново
Носа облицовка за очила Mr.ZzjOOj, Меки Силиконови Лепило Носа облицовка за точки, 3,2 mm, Увеличаване на Носа облицовка против хлъзгане за очила с въздушна камера, за да п?
zoom_in

Носа облицовка за очила Mr.ZzjOOj, Меки Силиконови Лепило Носа облицовка за точки, 3,2 mm, Увеличаване на Носа облицовка против хлъзгане за очила с въздушна камера, за да пълни пластмасови рамки, 12 двойки (Прозрачен)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

2 мм, може да се увеличи височината и да се увеличи разликата между лице и очила, очила-добре е да подкрепи и не соскальзывали при носенето на очилаМалък аксесоар за очила, който може да подобри вашия комфорт при носенето на очила, а след като свикнете с него, той ще се превърне в незаменим другар на вашите очила. 【Лесна употреба】 Тези носа облицовка бързо и лесно се нанася. Моля, уверете се, че чашите са чисти и сухи, преди да бъдат залепени на лигавицата на носа. 【Лесна употреба】 Тези носа облицовка бързо и лесно се нанася. Този продукт съдържа малки детайли, моля, съхранявайте далеч от бебета и малки деца. 【Перфектен размер】 Дебелината на накладките е 3. 【Перфектен размер】 Дебелината на накладките е 3. 【Предимство】 Носа облицовка за очила с дизайн на въздушни възглавници могат да предотвратят появата на следи на съответния акт от твърд материал, за да спечели точки.Подходящ за всички видове пластинчатых оптични рамки за очила, пластинчатых слънчеви очила, пластмасови рамки за очила и т.【Мекота и комфорт】 с помощта на висококачествения мек и лесен силиконов материал, той по-добре прилепнала към кожата и да ви дава на други усещания, когато носите очила.2 мм, може да се увеличи височината и да се увеличи разликата между лице и очила, очила-добре е да подкрепи и не соскальзывали при носенето на очила. 【Eyewear Companion】 Малък аксесоар за очила, който може да подобри вашия комфорт при носенето на очила, и след като свикнете с него, той ще се превърне в незаменим спътник за вашите очила. 【Предимство】 Носа облицовка за очила с дизайн на въздушни възглавници могат да предотвратят появата на следи на съответния акт от твърд материал, за да спечели точки.Конструкция въздушни възглавници помага да се намали напрежението от теглото на точки, а също така има функция за отскок, за да не оставят червени следи по носа.

Клиентите също го харесват..