• Ново
BESTOYARD Очила с Ананас Подаръци На Открито Дамски слънчеви Очила Хавайски Костюм Luau Подпори за Фотосесия Очила за Лятна парти Очила за парти Luau Улични Очила Мультяшн?
zoom_in

BESTOYARD Очила с Ананас Подаръци На Открито Дамски слънчеви Очила Хавайски Костюм Luau Подпори за Фотосесия Очила за Лятна парти Очила за парти Luau Улични Очила Мультяшные Очила 16 бр

BGN 20.32

Брой продукти
check Налично

- Тези очила могат да бъдат забавни подпори за фотография, украса за партита, можете да се избегнат скучна поза за снимки в тропическите слънчеви очилаОписание на продукта Хавайски украшение Това декоративни хавайски чаши вино на купоните, които могат да направят вашия ден впечатляващ и запомнящ се. - Цвят : Както е показано на пластмасови очила.Подарък за снимки - Тези очила могат да бъдат забавни подпори за фотография, украса за партита, можете да се избегнат скучна поза за снимане. - Този продукт е различен изискан качество на изработка, което гарантира практичността и устойчивостта на слънчеви очила за партита.Пратката включва 16 x точки Особености -Материал : Пластмасови очила за плажната партита.УКРАСА ЗА СНИМКИ - ??ОЧИЛА ЗА ЛЕТНИТЕ партита маскарадните партита, музикални фестивали, ролеви игри, танцови изпълнения, карнавал. - Този продукт е разработен с оглед на леки и преносимост, лесен за използване и съхранение на декорации за партита край басейна.ПОДАРЪЦИ за жени - Очила Hawaii с гладки ръбове и повърхност, без чеп, безопасни, те няма да навредят на главата си.Декор за очила, Изработени от висококачествен материал, притежаващ висока степен на гъвкавост и леко тегло.

Клиентите също го харесват..