• Ново
Окачен Титуляр за Аквариумни растения, 2 бр. Пластмасови Чаши за Аквариумни растения с дупки, Чаша за водни растения за декор на Аквариум, Гърне за водни растения за
zoom_in

Окачен Титуляр за Аквариумни растения, 2 бр. Пластмасови Чаши за Аквариумни растения с дупки, Чаша за водни растения за декор на Аквариум, Гърне за водни растения за аквариум Без рамки (черен)

BGN 4.72

Брой продукти
check Налично

【Дизайн префект】 Адаптира към подвесному аквариуму за аквариумни растения без рамки Размер на притежателя на е 8*5, Причинени от определена разлика в цвят, моля, приемете 2.Подвесная поставка за аквариумни растения - незаменима комбинация за аквариумни рибки, тя може да накара рибите да изпитате удоволствието от оригинален плавательной живота и да ги направи по-енергични, идеален за отглеждане на водни растения в саксии, като същевременно осигуряват фантастично подслон за риба, което им позволява да се чувстват в безопасност, като едновременно увеличава визуалното удоволствие на хората и усещането за домашна топлина. Стоки сниман в естествената си форма дължи на монитора ъгъл осветление и т. 【Високо качество】 Саксии за водни растения са изработени от висококачествена пластмаса, са безопасни и нетоксични, са трайни и издръжливи, безопасни за риба, нечупливи, заемат малко място, изискват по-малко грижи, може да се използва в продължение на дълго време, с множество дупки на дъното, за да се подобри растежа на корените на водните растения, увеличаване на съдържанието на кислород във водата, контрол на нитрити.9 см скоба има 3 размера, всеки от по 2 броя, място за закачане на : 0. моля, свържете се с нас навреме, ние очакваме с нетърпение да ви доставят приятни впечатления от пазаруване!Пригодена за аквариум без рамки.0 см), за да отговарят на ръбовете на различни аквариуми, саксията може да бъде сигурно висят на аквариуму, препоръчва се за 9-галлоновых аквариуми или аквариуми без рамки е с дължина повече от 45 виж 【За това держателе】 Този титуляр за аквариумни растения е убедителен по форма и функции, идеален за отглеждане или за бързо размножаване на растения във вашия аквариум, създаване на красивия пейзаж в аквариума и съживяване на вашия дом. 【За обслужване на клиенти】 Тази поставка за растенията, опаковани в картонена кутия, ако имате някакви въпроси относно този продукт. 【Многоцелеви】 Тази поставка за водни растения са подходящи за отглеждане на водни растения, като фикус, нарциси, лотосови цветя, други водни растения стъблата в аквариуми с прясна или солена вода, улесняват плуване и укрывание риби, много добра украса акваскейпа аквариум.

Клиентите също го харесват..