• Ново
TURNMEON Коледни Надуваеми играчки с височина 6 метра, на Коледна украса за елфи на открито с вградени led крушки, Надувное Коледна украса за двора за Празнични партита Н?
zoom_in

TURNMEON Коледни Надуваеми играчки с височина 6 метра, на Коледна украса за елфи на открито с вградени led крушки, Надувное Коледна украса за двора за Празнични партита На открито, Градинска Поляна, Коледен декор

BGN 38.99

Брой продукти
check Налично

Той бързо се изпуска, след расстегивания дъното с цип и лесно се сгъва и съхраняваЕлемент на продукта : Коледен елф.Надуваем : Водоустойчив полиестер IP44. Режим на осветяване : постоянно включен. [Коледен надуваем елф дължина от 6 фута] Коледен надуваем елф, застанал с ръце нагоре. [Осветите вашата коледна нощ] Това е коледа надувное украса с 3 вградени супер ярки led крушки, които пробият мрака на градината си в тези радостни празнични нощи!Това е лесно да се привлече вниманието на съседи и гости. Той е изработен от здрав и водоустойчив полиестер. [Коледна украса за двора] Коледни надуваеми украшения с елфите могат да се прилагат за коледно парти, дворове, вратата отвори, тревата, коледна украса за дома на открито и т. Брой led лампи : 3. Той е изработен от здрав и водоустойчив полиестер.Чанта за вода : PVC.Цвят осветление : студен бял.Той бързо се изпуска, след расстегивания дъното с цип и лесно се сгъва и съхранява. [Коледен надуваем елф дължина от 6 фута] Коледен надуваем елф, застанал с ръце нагоре. [Осветите вашата коледна нощ] Това е коледа надувное украса с 3 вградени супер ярки led крушки, които пробият мрака на градината си в тези радостни празнични нощи!Това е лесно да се привлече вниманието на съседи и гости. [Лесно се надува и изпуска] Вграден вентилатор 0,8 Както и адаптер 12 В-1 И със сертификат UL позволяват напълно да се издуват го за кратко време, след като се свържете.Чанта за вода трябва да се напълни с пясък или вода, след това се поставя във вътрешността на надуваеми изделия.Вие ще получите надуваема лодка с дължина от 6 фута, 4 пластмасови щифтове за заземяване, 3 на въже с дължина 6,6 фута, 1 филтър за вода, 1 накрайник и вграден вентилатор. [Коледна украса за двора] Коледни надуваеми украшения с елфите могат да се прилагат за коледно парти, дворове, вратата отвори, тревата, коледна украса за дома на открито и т.

Size:
2.8*1.3*6 Ft (L*W*H)

Клиентите също го харесват..