• Ново
G-Tree, 1 бр. зелена одеяло със защитно биркой за бебета - Юрган с етикет за малки деца, вградена ВЕК и звенящая хартия, игрушечное одеяло с биркой, Чудесен подарък за дет
zoom_in

G-Tree, 1 бр. зелена одеяло със защитно биркой за бебета - Юрган с етикет за малки деца, вградена ВЕК и звенящая хартия, игрушечное одеяло с биркой, Чудесен подарък за дете, деца и бебета (9,8x9,8 инча)

BGN 4.09

Брой продукти
check Налично

Благодаря ви! ♥ ЦВЕТНИ ЕТИКЕТИ : Неотразимые бележки от сатенена лента по ръба на futon защитни одеяла предвиждат тактилни усещания за любознателните малки пальчиков.Това е защитно одеяло е идеално, за да си намеря удобно и дрямка по време на игрите.Детето ви ще стане по-щастливи и по-умен благодарение на това одеялу с биркой. Той е подходящ за детска стая или за разходка с бебето.Памучен, полиестерна тъкан.Това успокоява тревожни чувства, стимулира сетивата и допринася за развитието на малък мотор. ♥ МАТЕРИАЛ : Мек полиестерен плат.Тези тъкани одеяла като път с подходящ размер за малки деца могат да ги държат в ръце и притисната към него, те се успокояват.Защитни одеяла Tags позволяват на бебетата да се чувстват в безопасност и да бъдат щастливи, като стимулира тяхното бързо развиващ се ум.Тези меки плюшени завивки, с меки ръбове и неустоим сатенени бирками привличат вниманието на малчуганите, като им предоставя сетивно стимулиране и насърчаване на развитието на малък мотор. ♥ Размер : 25x25 CM/9. ♥ КЛАСИЧЕСКО ЗАЩИТНО ОДЕЯЛО : това е защитно одеяло ще стане най-ценни за вашето дете. ♥ ИНТЕРЕСНО : чудесно за малки ръце; сжимайте и слушайте приятен шуршащий звук по време на игра, а пищалка вътре в плат добавя докосване удоволствие.

Клиентите също го харесват..