• Ново
51 Мат-splash охрана, Моющийся и водоустойчив, многократна употреба, Противоскользящий, Преносим мат-калник на задно колело за секс под високи стульчиками, на Декорати?
zoom_in

51 Мат-splash охрана, Моющийся и водоустойчив, многократна употреба, Противоскользящий, Преносим мат-калник на задно колело за секс под високи стульчиками, на Декоративно-приложното изкуство, за многократна употреба,

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

С противоскользящими силиконови облицовки, предотвращающими свличане на килима на подаТрайност изисква достатъчно време, за вашите деца са преминали през фазата на "хвърляне на хранене" и може би преминава към следващото поколение. "ЛЕК и ПРЕНОСИМ" Голям размер 51 "* 51", но при този лек, подходящ за различни помещения, без съмнение, ще бъде удобно да се заемат със себе си на улицата, не оставяйки голяма бъркотия. "МОЮЩИЙСЯ и ВОДОУСТОЙЧИВ" Изработен от водоустойчив материал, отлично се справя с всякакви пролитиями, повечето хранителни продукти и елементарно може да се разклаща или избършете с влажна кърпа. "ПРАКТИЧЕСКО ИЗПОЛЗВАНЕ на" Мат може да се хвърли върху мебели като защитен своята практика, сложи на пода, за събиране на разлята храна по време на хранене, той служи като бариера между вашето дете и мръсна, лепкава, пол.След почистване и измиване затвори или ги в пералнята на по-ниско ниво, след това извадете и започнете да използвате.Еластична и лесна тъкан, като в същото време е труден, които издържат на многократно пране.Слагайте този подложка под статив или на масата, когато създава произведение на изкуството или се занимавате с ръкоделието.

Клиентите също го харесват..