• Ново
Касичка За момчета и Момичета, PhilaeEC Електронни Мини Банкомат, С Автоматично Скролиране, на Хартиен Банка Пари, Играчки, Детски Каса, Монети, Банкноти, Прасенце, Паро?
zoom_in

Касичка За момчета и Момичета, PhilaeEC Електронни Мини Банкомат, С Автоматично Скролиране, на Хартиен Банка Пари, Играчки, Детски Каса, Монети, Банкноти, Прасенце, Парола, Брава за Деца, най-Добрият Син на Рожден Ден

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

(Но това няма да проработи, ако хартията е твърде стар или прекалено мека) След като отворите вратата, ще чуете звуков сигнал на всеки 20 секунди, докато на вратата не се затваря.Ако паролата е грешна, ще чуете звук, подобен на "за".Ако паролата е грешна, ще чуете звука от типа на "о, съжалявам, моля опитайте отново". След като влагате парите си, или монета на правилния вход; въведете правилната парола, ще светне зелен индикатор.Качествена електронна прасенце Philae EC ще се превърне в един от любимите играчки на децата. ?Модул за ОБУЧЕНИЕ ЗАБАВЕН банкомат : децата могат да създадат своя тайна парола и ще ви покаже как той работи, след получаване на копилок.В режим "звуков сигнал" при натискане на цифров бутон, ще чуете звук, подобен на "du".Ако имате някакви въпроси относно това kawaii lockbox, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим навреме успешните покупки.Много лесен за използване за деца.Защитете личните готини неща на детето. или не, не можете да отворите вратата и трябва да натиснете бутона още веднъж. Отвертка развийте капачката обратно на часовниковата стрелка (отвертка не е включена в комплекта), след това поставете в нея батерия 3 AA (батериите не са включени в комплекта).Тази банка пари да помогне на децата научат да защитават своите лични вещи.Рамките на вратите има бутон за избор на два режима. ? ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ ЗА съхранение : Детски паричен банка, може да съхранява 600 монети или 100 хартиени банкноти. ?АВТОМАТИЧНА ПРОКРУЧИВАНИЕ КНИЖНИ ПАРИ : Поставете хартиени пари в слот на горната част на банкомата, те могат автоматично да се търкаля в слот машина. Моля, уверете се, че при всяко натискане на цифров бутон вие ще чуете звук, подобен на звука на "du" или "password please". Завъртете дръжката на вратата по посока на часовниковата стрелка, за да отворите вратата.

Клиентите също го харесват..