• Ново
Електронни Играчки-спестовната банка за децата, Сладък Банкомат, Касичка за монети с парола и имитация на Пръстови отпечатъци, Хартиени Пари с автоматично Скролир?
zoom_in

Електронни Играчки-спестовната банка за децата, Сладък Банкомат, Касичка за монети с парола и имитация на Пръстови отпечатъци, Хартиени Пари с автоматично Скролиране, Коледни Подаръци за Рожден Ден, за момчета и момичета

BGN 12.26

Брой продукти
check Налично

)НОВ ДИЗАЙН на спестовната банка за децата : форма на червена къща и дизайн на спестовната банка са напълно подходящи за това, за да заинтересуват децата си да спестяват и да се обучават ги навик да се спестят пари.ПРЕВКЛЮЧВАНЕ на РЕЖИМА : когато вратата на достъпа е затворен, натиснете клавиша * за да превключвате режима. захранва от 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени).ПРЕВКЛЮЧВАНЕ на РЕЖИМА : когато вратата на достъпа е затворен, натиснете клавиша * за да превключвате режима.СМЯНА на ПАРОЛА : когато на вратата е отворена, натиснете клавиша *, за да въведете новата парола и натиснете клавиша #, за да потвърдите.Когато бъде запълнена с копираните хартиени пари в слот, те се изготвя автоматично. ( РЕЖИМ 1 : 8 песни и 19 мелодии; РЕЖИМ 2 : звуци 7 инструменти; РЕЖИМ 3 : звуци 7 животни; РЕЖИМ 4 : 54 английските съществителни; РЕЖИМ 5 : режим на парола. (Режим 1 : 8 песни и 19 мелодии; режим 2 : звуци 7 инструменти; режим 3 : звуци 7 животни; режим 4 : 54 английските съществителни; режим 5 : режим на въвеждане на парола. Симпатична играчка за банкомат на банка дск е изработена от ABS-пластмаса, така че тя е здрава и трайна.ЗАЩИТА с ПАРОЛА : натиснете клавиша * за да превключите от режим на парола, въведете първоначалната парола е 0000, кликнете върху положението на пръстови отпечатъци, вратата ще се отвори.Симпатична играчка за банкомат на банка дск е изработена от ABS-пластмаса, така че тя е здрава и трайна.СМЯНА на ПАРОЛА : когато на вратата е отворена, натиснете клавиша *, за да въведете новата парола и натиснете клавиша #, за да потвърдите.

Клиентите също го харесват..