• Ново
Етикети с временни татуировки за момичета и Време, Много Големи Фалшива Татуировка на цялата Ръка, Стръмни Водоустойчив Ръкав татуировки, Устойчиви Татуировки за ?
zoom_in

Етикети с временни татуировки за момичета и Време, Много Големи Фалшива Татуировка на цялата Ръка, Стръмни Водоустойчив Ръкав татуировки, Устойчиви Татуировки за грим на тялото/на Крака/ръце за възрастни / за мъже /

BGN 60.61

Брой продукти
check Налично

Нетоксичен, Костюм за Хелоуин, 4 юли, Деня на Св [СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ] Стикер с татуировка не може предварително да се поливат с вода, и тя трябва да се поддържа влажна по тялото, в противен случай стикер с татуировка няма да остане в тялото за дълго. Патрик, Подаръци, Занаяти, Начало декор, Реалистичен, Изработени по поръчка, Водоустойчиви, моющийся, дълго време се задържа. Нанесете татуировки в желаното от вас положение.⛱【Голям размер】 17*48 см/6,7*19 инча, големи временни татуировки за възрастни, подходящи за нанасяне върху всяка част от кожата, като ръка, шията, гърба, таза, хайвер, гърди, гръден кош, талия, крака и т.Като цяло, те може да продължи 4-7 дни, в зависимост от прилаганата област.Ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашата заявка и да реши своя проблем!【Можете да щракнете върху името на нашия магазин или марка, за да видите по-модерни и най-новите модели на временни татуировки】.[КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ] 1.През лятото не обременяете себе си, с тегло на бижута, да се облича ги, плажни партита или партита на басейна, чао и така нататък. Впитайте вода гъба за грим. ⛱【Голям размер】 17*48 см/6,7*19 инча, големи временни татуировки за възрастни, подходящи за нанасяне върху всяка част от кожата, като ръка, шията, гърба, таза, хайвер, гърди, гръден кош, талия, крака и т. ⛱【Бързо и лесно се нанася】 Махнете прозрачността, като първо почиствам кожата чиста, залепете фигура с лицето надолу върху кожата, след това покрийте с влажна гъба и прижимайте около 30 секунди, а след това махнете хартията от обратната страна, вие ще получите идеалната татуировка, не изпитват болка и не оставят белези!И тя може лесно да се отстрани с помощта на бебешко олио.С трайни и водонепроницаемостью, като истински бижута.През лятото не обременяете себе си, с тегло на бижута, да се облича ги, плажни партита или партита на басейна, чао и така нататък. ⛱【ПОКАЖЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ】 Модни Горещи популярни дизайн на татуировка-стикери за стайлинг.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси. ⛱【ПОКАЖЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ】 Модни Горещи популярни дизайн на татуировка-стикери за стайлинг. Обилно Напоена С Татуировки.[КАК да ПРЕМАХНЕТЕ] Нанесете татуировки растирающим бебешко олио, изчакайте 10 секунди, след това внимателно и многократно втирайте Още Повече растирающего бебешко олио преди изтриване.Различни дизайни, подходящи за басейн, партита, селското стопанство, нощен клуб, плаж, фитнес зала, сватби, костюм за Хелоуин, фестивали, карнавал, ваканция, рожден Ден, пътувания, концерти, домашен интериор, cosplay, коледни подаръци и навсякъде, дори за мебели, хладилник, стъкло, кабинет, автозвука, бутилки, чаши и т.[ИДЕИ за ПОДАРЪЦИ] Перфектна идея за подарък и е чудесен аксесоар за партита за всички, те се харесват и на жените, и на мъжете. Махнете фолиото от повърхността на татуировки.

Клиентите също го харесват..