• Ново
Комплект от 2 ултра тънки силиконови детски нагрудников Sebikam за бебета и малки деца (6-72 месеца), водоустойчиви, леки, Унисекс, не пачкающиеся, регулируеми по размер Д?
zoom_in

Комплект от 2 ултра тънки силиконови детски нагрудников Sebikam за бебета и малки деца (6-72 месеца), водоустойчиви, леки, Унисекс, не пачкающиеся, регулируеми по размер Детски престилки за хранене (синьо и зелено)

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Размери на продукта представляват 11,81 "× 8,27" #【Регулируема закопчалка】 Детски престилки имат 4 скрепителни елементи, които могат свободно да се регулира в съответствие с възрастта на детето и комфорт на носене, подходящи за момчета и момичета от 6 месеца до 6 години. #【Безопасен материал】 Произведени от хранително-силикон, тези игриви престилки не съдържат бисфенол А и фталатов, удобни и издръжливи.Силиконови престилки SEBIKAM за бебета с по-голям и устойчив джоб осигуряват чистота на вашето дете и е достъпен в близост.хранително-вкусовата силикон.Лека, с меки ръбове, не дразни деликатната кожа на бебето.И може да се мие в съдомиялна машина.Престилки за деца може да се навивам за съхранение, и са идеални за пътуване в чантата си.Ще заменим безплатно или ще ви възстановим парите за покупка.Просто използвайте сапунена или друга моющую вода, за да отмие му.Ако не ви харесват силиконови детски престилки SEBIAKM, просто ни уведомите.Ръчно пране, Машинно пране. #【Лесно да се почистват и да се носят】 силиконови престилки SEBIAKM устойчив на петна и не абсорбира вода. #【Отлично сервизно обслужване】 гаранция от производителя 1 година.

Клиентите също го харесват..