• Ново
SEWACC 2 бр. Аксесоар за проекта, черна работна тампон, ножици, Двустранен Шевна Гравиране, Двойна плоча Направи си сам, Домашен Професионална ръчна работа, Мозайка Шие?
zoom_in

SEWACC 2 бр. Аксесоар за проекта, черна работна тампон, ножици, Двустранен Шевна Гравиране, Двойна плоча Направи си сам, Домашен Професионална ръчна работа, Мозайка Шиене, Режещ Занаят, Заживляющая Нескользящая плат

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Подложка за художествена дърворезба с ръцете си : Добра здравина, лесно се огъват, не се отразява на втори ряз и има нескользящими характеристикиИнформация за продуктите : Подложки за рязане Ако сте търсили подложка за художествено гравиране, тогава трябва да се запознаете с нашите стока. - Подходящ размер, лесен мат, без чеп, е безопасно за вашите ръце и кожа, за да се осигури добро усещане за използването на дъска за дъски за рисуване.Подложка за бродерия с равна повърхност, без чеп, ниско тегло, също така е подходящ за творци с малка трайност. - Подложка за рязане изработен от устойчив полипропилен материал, него не е лесно да се деформира или да направите художествен подложка за рязане.Професионални подложки за рязане - това е така, защото те осигуряват подходящо място за рязане на различни видове занаяти собствените си ръце.Дъска за рязане на формат А4 : подходящ размер, лесен мат, без чеп, е безопасно за вашите ръце и кожа, която осигурява приятно усещане при употреба.Нож за хартия : Благодарение на тънък майсторство на изработката, те имат практичност и добра трайност, можете да ги използвате в продължение на дълго време.Осъществяване Списък 2 x подложка за рязане Характеристики - Изработени от безопасни и надеждни материали, подложка за рязане е здрава за използване с подложка за производство на занаяти.Машина за капитониране : дъска за Рязане, за изготвяне на книжа на правилния размер, лесен мат, без чеп, е безопасно за вашите ръце и кожа, за да осигури приятно усещане при употреба.

Клиентите също го харесват..