• Ново
Комплект Капачки джанти Tesla Комплект Протези, Централна Главината на Кутията Ядки С Выступом Колела Модификация на Централната Лого на Емблемата на Капачката на Г?
zoom_in

Комплект Капачки джанти Tesla Комплект Протези, Централна Главината на Кутията Ядки С Выступом Колела Модификация на Централната Лого на Емблемата на Капачката на Главината за Tesla Model Y Аксесоари за модел 3 (сребрист)

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Този незаменим аксесоар за вас, Tesla for youКръст Бод Пакетът включва : 4 бр. за Да си Tesla открои, е необходимо само 10 минути. Комплект капачки за централното колело с логото + 20 бр.Се различава не само устойчиви на корозия свойства, защита от прах и драскотини, но и висока издръжливост, антикорозионна устойчивост, по-голяма гъвкавост при замяната на оригиналния капачката на колелото, на надеждна инсталация и добро запечатване. Черни облицовки на ядки + Инструменти за инсталация. Можете лесно да се носят всички капачки джанти гайки ABS с помощта на гребец капаци, подобен капак на централната главината на колелото.Висококачествени материали : и Двете са изработени от здрав ABS-пластмаса и материала на КОМПЮТЪРА.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Визуална наслада : Многослоен UV гланц спрей, ярък цвят и здрава текстура.С помощта на отвертка свалете оригиналната капака на колело, а след това просто натиснете върху нашата капачката на главината.Лесна инсталация : Неразрушающая монтаж!Висока точност, чист дизайн ключалката, лесно се поставя и се извлича.Използва се за украса на колата, веднага засилва визуален ефект на колелото.

Клиентите също го харесват..