• Ново
4X Автомобилни Капаци Центъра на колелата ABS-пластмаса, Предната и Задната Капачки на Главините, Външен Диаметър 56 mm за Кола, Сменяеми Аксесоари (черен)
zoom_in

4X Автомобилни Капаци Центъра на колелата ABS-пластмаса, Предната и Задната Капачки на Главините, Външен Диаметър 56 mm за Кола, Сменяеми Аксесоари (черен)

BGN 3.90

Брой продукти
check Налично

[Инсталиране] : Лесно се инсталира, просто защелкните на място след снемането на старото покритие[Размер] : външен диаметър 56 mm, вътрешен диаметър от 51 mm, височина 13 мм. [Защита] : Той може да ви помогне да защитите вашата ос от въздействието на прах и да даде колата ви с елегантна индивидуалност. [Забележка : Преди да си купите, моля, прочетете внимателно потвърдете, подходящи ли са местоположението и размерите, посочени на картинката, за център на колелото на колата си, за да се избегне неправилно пазаруване.Съвместим с Seat Ibiza IV, Octavia 5 E седан и комби, Leon 5 F, FR Cupra, Ibiza 6 F и други модели. [Защита] : Той може да ви помогне да защитите вашата ос от въздействието на прах и да даде колата ви с елегантна индивидуалност. [Инсталиране] : Лесно се инсталира, просто защелкните на място след снемането на старото покритие. [Прилагането на] : Той е приложим към предната и задната следа на автомобили и може да се използва за различни видове превозни средства.Съвместим с Seat Ibiza IV, Octavia 5 E седан и комби, Leon 5 F, FR Cupra, Ibiza 6 F и други модели. [Забележка : Преди да си купите, моля, прочетете внимателно потвърдете, подходящи ли са местоположението и размерите, посочени на картинката, за център на колелото на колата си, за да се избегне неправилно пазаруване.

Клиентите също го харесват..