• Ново
Статив ATUMTEK 59 за селфи-стик, Стабилна поставка за статив с подвижна дистанционно управление Bluetooth съвместим с iPhone 14 Pro Max / 14 Plus/14/13/12/11 , смарт телефони, GoPro, Samsung, LG, Google, ?
zoom_in

Статив ATUMTEK 59 за селфи-стик, Стабилна поставка за статив с подвижна дистанционно управление Bluetooth съвместим с iPhone 14 Pro Max / 14 Plus/14/13/12/11 , смарт телефони, GoPro, Samsung, LG, Google, Черен

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

[Завой под различни ъгли] Благодарение завой по завой на 360 градуса хоризонтално и 180 градуса по вертикалата селфи-стик iphone осигурява още по-добър ъгъл за стрелба [Твърда основа за статив] Благодарение на ножкам дължина 22 см, подсилени с три опори от с сплав, селфи-стик Bluetooth е различно сверхстабильностью и надеждност, което позволява ефективно предотвратяване на преобръщане или разклащане.Освен това е открит статив, вграден дистанционно управление ви помага да направите снимки на залива.Лесно переключайтесь между альбомным и портрет режими. [Компактен и лесен за переноске] Селфи-стик със статив прибран за едно цяло, те са лесно да се съхранява и транспортира. [Съвместим с всички телефони] Скоба за телефон на селфи-стик е подходящ за телефон с ширина от 5,9 до 9,3 виж Статив, за селфи е съвместим с i Phone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max/13/12/11 Samsung Galaxy Note20 Ultra, S20 / S20 + / S20 Ultra и други пълна серия на Samsung, Xiaomi / Huawei / One Plus / Motorola / LG и много други. [Завой под различни ъгли] Благодарение завой по завой на 360 градуса хоризонтално и 180 градуса по вертикалата селфи-стик iphone осигурява още по-добър ъгъл за стрелба.Той тежи само 250 грама, който може лесно да се постави в раницата си.Това практично приспособление, което ще ви помогне да водят на живо от стоки и да се обучават онлайн.Този статив-стик за селфи - добър помощник за записване на прекрасни моменти в живота, като например пътуване, партита, сватби, скално катерене. [Компактен и лесен за переноске] Селфи-стик със статив прибран за едно цяло, те са лесно да се съхранява и транспортира.Освен това е открит статив, вграден дистанционно управление ви помага да направите снимки на залива. [Регулируема височина] Размер статив, за селфи стик варира от 12 " (30,5 см) до 59 см (150 см).

Клиентите също го харесват..