• Ново
2 бр. Черни Аксесоари за Хелоуин, Играчка-Залъгалка, Вечерни Силиконови Успокояващ Подаръци, Детска Залъгалка, Томбола, Вампир, Залъгалка За Новородено, Забавни под?
zoom_in

2 бр. Черни Аксесоари за Хелоуин, Играчка-Залъгалка, Вечерни Силиконови Успокояващ Подаръци, Детска Залъгалка, Томбола, Вампир, Залъгалка За Новородено, Забавни подаръци, Атрактивни дете,

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

БЕБЕШКИ биберон 0 - 6 МЕСЕЦА - ❤️ Силиконов биберон-залъгалка-Забавен стил, ще бъде смешно, когато хлапето наденет си!Забавна зърното на Родителите лесно да се почистват тези биберони.ЗАЛЪГАЛКА от 6 до 18 МЕСЕЦА - чудесен аксесоар за бебета, когато те не могат да пият мляко!. - Материал : силикон.ЗАБАВНА зърното - ❤️ Dummy на Хелоуин са Изработени от безопасен силикон и има форма на устните, забавна и здрава. - Добър подарък за успокояване на бебета. изработена от хранително-силикон, зърното не съдържа бисфенол А, нетоксична и е изработена от екологично чисти материали.Неутрална биберон-залъгалка.Осъществяване Списък 2 x v Особености - Забавен стил ще ви забавляват, когато детето наденет го! - Изработен от безопасен силикон и проектирани с оглед на формата на устните, забавен и здрав. Уникален стил на биберон 6-18 месеца ще предизвика смях, когато детето наденет си! най-добрият аксесоар за бебета, когато те не могат да пият мляко!Добър подарък за успокояване на бебета.ЗАЛЪГАЛКА за новородено - идеалният подарък : ортодонтическая dummy, предназначени за закрила и развитие на устната кухина и ни води поддържа форма и развитието на небето, челюстта и венците на вашето дете. - чудесен аксесоар за бебета, когато те не могат да пият мляко!Информация за стоки, бебешки биберон 0-6 месеца Този продукт, изработени от безопасен силикон и е забавна и добра форма.

Клиентите също го харесват..