• Ново
Waenerec Игри за душата на детето, Прикрепете Залъгалка за детска игра с 72 Лепенки за биберони за парти в чест на рождения ден на детето, Стоки за парти в чест на рождени?
zoom_in

Waenerec Игри за душата на детето, Прикрепете Залъгалка за детска игра с 72 Лепенки за биберони за парти в чест на рождения ден на детето, Стоки за парти в чест на рождения Ден момчета и момичета...

BGN 2.60

Брой продукти
check Налично

двупосочен лепило ? ВИСОКО качество : Детски плакат, изработен от висококачествена плътна хартия за плакати, здрав и издръжлив, не е крехък и не е лесно да се скъса, достатъчно здрав за повторна употреба. голям непромокаем детски плакат с размер 29x19 инча + 1 бр. ?ПРАЗНИЧЕН ИЗБОР : Интересни шарки и ярки цветове са много привлекателни за децата.Ние ще се погрижим за пълно възстановяване на сумата или ще ви замени без връщане или никакви допълнителни условия.? На помещение и включва : Пълен набор от целият набор от детска игра за душата съдържа 1 бр.Еластичен шнур улеснява носенето му.Лесна за игра, създадена за по-добри времена и оживени дейности, забавни игри за всички възрасти, всички гостите да общуват и да се смеят. жълта полиестерна превръзка на очите + 72 бр.Превръзка на очите и копринена и непрозрачна. стикери за зърната + 6 бр.игра Baby shower ще достави огромно удоволствие на вашите семейства и деца.Можете да поднесе този достоен подарък за вашето семейство, приятели, съученици, колеги и т.Плакат беше дебел и здрав, безопасни и нетоксични.Моля, обърнете внимание, че на плаката е сложно, има заломы.Той също е уникален като декорация на дома, и стените на детската стая след мача.Голям успех на весел детски вечер, парти по случай 1-ви рожден ден на момчето / момичета, детски игри, семейство, парти, празник на раждането на детето или парти по разкриване на пода.

Клиентите също го харесват..