• Ново
Електрическа клечка за Зъби на Метални, Ножици за Метал ZFE 380W Електрическа клечка за Зъби, за стоманена ламарина с висока скорост на ротора на 1700 об/мин за Рязане на ?
zoom_in

Електрическа клечка за Зъби на Метални, Ножици за Метал ZFE 380W Електрическа клечка за Зъби, за стоманена ламарина с висока скорост на ротора на 1700 об/мин за Рязане на Неръждаема стомана, Алуминий, Пластмаса

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Една ПРОСТА СМЯНА на РЕЖЕЩИЯ ПЛАТНА - Режещо платно и ръководство блок може лесно да се замени с гаечен ключ, за да се гарантира ефективността на рязанеМоже да ви помогне да постигнете най-различни форми на рязане. Стоманена плоча : 0,5 ~ 1,8 мм.Необикновената производителност на рязане - метална капачка, отрязва материал със скорост от 1700 об/мин, без искри и без чеп на режещи краищата.Изрежете различни форми - Фрези за метал може да се върти на 360 градуса по време на рязане на материала.Електрическа клечка за Зъби на метални, Ножици за метал ZFE 380 W Electric Sheet Steel Nibbler с висока скорост на ротора на 1700 об/мин за рязане на неръждаема стомана, алуминий, пластмаса.РАБОТИ С РАЗЛИЧНИ МАТЕРИАЛИ - челюстта ZFE режат стомана, алуминий, пластмаса или други метали.Комплектът включва : - 1 метална капачка, 1 гаечен ключ, 1 инструкция за експлоатация и 1 калъф за инструменти.Стоманена плоча : 0,5 ~ 1,8 мм; неръждаема стомана : 0,5 ~ 1,2 мм. Неръждаема стомана : 0,5 ~ 1,2 мм. Напрежение : 110-120 В / 60 Hz. Икономичен, по-тънък дизайн на корпуса, удобен в плен, идва с футляром за инструменти за удобство на носене.

Клиентите също го харесват..