• Ново
Течен молив за микроблейдинга Anifer светло кафяв молив за вежди. - Водоустойчива, устойчива, естествена дръжка за вежди с 4-точков комплекти за количка фитил (Светло к?
zoom_in

Течен молив за микроблейдинга Anifer светло кафяв молив за вежди. - Водоустойчива, устойчива, естествена дръжка за вежди с 4-точков комплекти за количка фитил (Светло кафяв 1 )

BGN 5.33

Брой продукти
check Налично

Той не изсъхва толкова лесно, колкото други подобни моливи за вежди, което го прави отлична инвестиция във вашата козметична процедура Представяме молив за вежди Anifer Microblading с ергономичен раздвоена на върха, предназначени за попълване на редки вежди тънки нюанси, придающими бровям естествената форма. Само за външно приложение.И накрая, не забравяйте покриване на капака, когато тя не се използва, за да се предотврати изсъхване.Капакът е тежък, така че, моля, бъдете внимателни, когато отваряте. Нашият молив за микроблейдинга надеждно опаковани в пластмасово покритие, което гарантира, че по-рано не се обърнаха, която осигурява хигиена и безопасност.Моля, не правете това е твърде грубо, ако не искате тъмни вежди. При използване обърнете върха на главата надолу, да за него попадне течност.Раздвоен на върха - брилянтна идея, която улеснява нанасяне, което го прави задължителен в живота косметичке.Избягвайте попадане в очите.In изход : молив за вежди Anifer - чудесен избор за тези, които търсят молив за вежди естествения вид, издръжливи, устойчиви на размазыванию, водоустойчив и лесен за използване. Дръжка за вежди Anifer Microblading трайна, не оставя петна и е водоустойчив, което го прави лесен за използване и много ефективна за създаване на веждите естествен вид.

Клиентите също го харесват..