• Ново
oFloral Автобуса Още не е на рама, регистрационен номер от алуминиева сплав, палатка за къмпинг, бял модел, приложим към стандартния автомобил САЩ, Метална рамка за авт?
zoom_in

oFloral Автобуса Още не е на рама, регистрационен номер от алуминиева сплав, палатка за къмпинг, бял модел, приложим към стандартния автомобил САЩ, Метална рамка за автомобилната етикети, Черна Забавно предния капак

BGN 4.80

Брой продукти
check Налично

【Размер 】 : Регистрационен номер от алуминиева сплав 12,4 x 6,4 инча. произведени от висококачествен алуминий, а не от евтина пластмаса, а не от прост ръждясали рамки за регистрационен номер.Нашата индивидуална автомобилна рамка за жените и мъжете е направен с оглед на всички регистрационни табели на автомобили, ванове, камиони и бусове в САЩ (препоръчваме ви първо да се измери). 【Лесна инсталация 】 : Нашите рамки за регистрационен номер идват с 2 предварително предварително пробити дупки, които са идеални за всеки автомобил.Нашата индивидуална автомобилна рамка за жените и мъжете е направен с оглед на всички регистрационни табели на автомобили, ванове, камиони и бусове в САЩ (препоръчваме ви първо да се измери).Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 【УСЛУГИ】 : Вашето удовлетворение е нашата единствена цел!Моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми с нашия продукт.【МАТЕРИАЛ】 : Рамка регистрационен номер o Floral Rv there Yet е направена от висококачествен алуминий, който може да осигури дълготрайна защита от корозия и стареене, издръжливост за по-дълга употреба.4 На" рамка Материал : тънък алуминиев лист метал Помещение включва : 1 х Рамка за регистрационен номер Съвети : Продават се поотделно (не на двойката). произведени от висококачествен алуминий, а не от евтина пластмаса, а не от прост ръждясали рамки за регистрационен номер.Просто прикрутите го към предната или задната част на вашия автомобил! (В комплекта не са включени винтове). 【Здрава рамка за регистрационен номер】 : Нашите рамки са защитени от промените на времето и издържат автомивка и дъжд.Персонални автомобили рамка Е идеална за монтаж в предната част на превозното средство или за декоративни цели за дома, например, във вашата спалня, гараж, мазе и т.Моля, проверете размера на рамката върху снимката на продукта.Купете си по едно за предната и задната части на вашия автомобил.В нашия микробус още няма рамки за регистрационен номер от алуминиева сплав, палатки за къмпинг, бяла рисунка, приложимо за стандартна автомобилна метална рамка за автомобилната тагове САЩ (1 опаковка) Ние направихте тези рамка за регистрационен номер от здрав композитен материал от алуминиева сплав за външно приложение, за да защитите изображението от избледняване и отломки, за удължаване на срока на експлоатация на графична здрава алуминиева рамка от алуминий с покритие. 【Лесна инсталация 】 : Нашите рамки за регистрационен номер идват с 2 предварително предварително пробити дупки, които са идеални за всеки автомобил.

Клиентите също го харесват..