• Ново
Шикозна Рамка за Регистрационен номер за жени, Лъскава Рамка За Регистрационен номер от Неръждаема Стомана | Повече от 1200 бр 14 Лица, Заслепен от Прозрачно Стъкло, Ди
zoom_in

Шикозна Рамка за Регистрационен номер за жени, Лъскава Рамка За Регистрационен номер от Неръждаема Стомана | Повече от 1200 бр 14 Лица, Заслепен от Прозрачно Стъкло, Диамантени Кристали С Кристали без Блясък (черен)

BGN 11.20

Брой продукти
check Налично

Благодаря ви за подкрепата!Благодаря ви за подкрепата!.Край рамка регистрационен номер bling е отшлифован, за предотвратяване на белези боя на автомобила. ?[Отговаря на американско-канадски стандарти] : Рамка регистрационен номер блясък подходящ за всички регистрационни номера novetly стандартен размер 12,25 *6,25 инча, произведен в Канада и САЩ. и с гордост предлагаме нашата приятелска гаранция за връщане на парите в рамките на 90 дни, за всеки случай, ако не сте 100% удовлетворени и искате да върне стоката по някаква причина.Имаме добра опаковъчна хартия, така че това е чудесен подарък за вашите приятели или семейство.Комплектът включва безплатни кристали AA SS16.Ние предлагаме 24 часова бърз отговор и приятелско обслужване на клиенти. ?[Нашето обещание] : Ние сме горди, че доставяме продукти на най-високо качество. Проектирана така, че да не загораживать регистрационната табела по четирите краища.Тази рамка регистрационен номер подходящ за стандартни регистрационни табели на САЩ и Канада размер на 6,3 * 12,6 инча. ?[Нашето обещание] : Ние сме горди, че доставяме продукти на най-високо качество.?[рамка за регистрационен номер с блестящи стъклени кристали] Рамки от неръждаема стомана и по-1200 бр.Край рамка регистрационен номер bling е отшлифован, за предотвратяване на белези боя на автомобила. ?[рамка за регистрационен номер с блестящи стъклени кристали] Рамки от неръждаема стомана и по-1200 бр. ? [Най-добрият подарък] : Красиво опаковани в подарък една кутия премиум-клас, това е чудесен подарък за вашето семейство или приятели за Коледа, рожден Ден, годишнина, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на благодарността, Нова година. ? [Най-добрият подарък] : Красиво опаковани в подарък една кутия премиум-клас, това е чудесен подарък за вашето семейство или приятели за Коледа, рожден Ден, годишнина, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на благодарността, Нова година.Висококачествен стъклен кристал, не выцветающие цвят, много лъскава, не като други евтини пластмасови камъни. ? [Лесен монтаж] : Всеки продукт е оборудван противоугонными винтове и инструменти инструменти, което позволява по-бързо установяване на притежателя на лиценз табела bling.Опаковъчен лист : 1x Благородна подарък кутия 2x frame регистрационен номер Bling 4x Шайби 4x Подложки 4x винтове 1x опаковка резервни малки диаманти 1x Инструмент за регулиране.

Клиентите също го харесват..