• Ново
Комплект постелки и възглавници за точков масаж LadyRosian с Оксфордской чанта, от Болки в шията, гърба, Мускулна Релаксация, Облекчаване на стреса, за ишиас и Обезболяв?
zoom_in

Комплект постелки и възглавници за точков масаж LadyRosian с Оксфордской чанта, от Болки в шията, гърба, Мускулна Релаксация, Облекчаване на стреса, за ишиас и Обезболяващ Комплект (Лилаво)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

【Материал, който ВИНАГИ се доверяват на】- Иглоукалывающий мат Ladyrosian е изработена от 100% памук, който абсорбира потта, пълнеж от еластична гъба за продължителен комфорт и остри, но здрав ABS-так копчета, които да не се счупят под тежесттаСе препоръчва да се използва подложка за точков масаж в продължение на 10-20 минути всеки ден и да се пие вода след употреба. 【ПРЕМАХВАНЕ на БОЛКА / напрежение / стрес】- Черга и възглавница за точков масаж са хиляди бодли, които оказват натиск върху точка за акупресура, премахване на болката в гърба, раменете, врата, раменни стави, краката и долната част на тялото, стимулира циркулацията на кръвта и за премахване на напрежението.【Пълен комплект и лесно да носите със себе си】-В този комплект стелки за акупресура има всичко необходимо за релакс на цялото тяло от шията до петите, включително подложка за точков масаж, възглавница, топчета за точков масаж и чанта за носене, която улеснява пътуването.Размерите на килима 26,38x16,53x0,98 инча. 【ТОВА БОЛИ? 】- Начинаещите могат първо да се почувствате изтръпване, но скоро след това преминава в топлина, а след това в чувство на покой.Ако не може да направи интензивност, моля, постелите на мат тънък плат.

Клиентите също го харесват..