• Ново
Преносима Кутия За Обгаряне, Преносима Бездымная Кутия За Обгаряне, Масаж Бездымная Температурата На Алтернативната Медицина С Кадифена Кутия Мокса За Тъканта Св?
zoom_in

Преносима Кутия За Обгаряне, Преносима Бездымная Кутия За Обгаряне, Масаж Бездымная Температурата На Алтернативната Медицина С Кадифена Кутия Мокса За Тъканта Своята Практика За Масаж

BGN 5.71

Брой продукти
check Налично

Трехслойная конструкция на филтъра, ефективен климатик на филтъра, повече не изводимый димПараметри : Състояние : 100% новост на Типа на продукта : Кутия за обгаряне Материал : кадифе, памучен плат Тегло : около 170 грама Цвят : зелено Осъществяване списък : 1 x кутия за обгаряне 1 х текстилен калъф.Този метод е още по-лесно воспроизводимой акупунктурата.【Висококачествен плат】 Изберете висококачествена тъкан е с високо съдържание на кадифе, мека и приятна за кожата, защитени от топлина и заботящуюся за кожата си. 【Е Полезно за организма】 с Излъчването на енергия моксы в тялото чрез се създаде система на организма е полезно за подобряване на кръвообращението и затопля тялото.Това е много подходящ за ежедневна обгаряне или като подарък за потребителите моксы и любителите на здравето, тази кутия за акупунктура моксой - добър избор. 【Уникален дизайн】, предназначени за специален извивката на рамото, за да отговарят по-добре на извивката на рамото, като в същото време адаптиране дизайн ключалката, ефект фиксация на ставата по-добре, лекота на използване и тънка работа, машина за пресоване, по-точен размер с най-добрата форма. 【Практичен инструмент】 Проста, семпла и здрава кутия за обгаряне, по-практичен.

Condition:
100% new
Item Type:
Moxibustion Box
Material:
velvet, cotton cloth
Weight:
about 170g
Color:
green
Package List:
1 x Moxibustion Box :
1 x fabric cover :

Клиентите също го харесват..