• Ново
Колекция от керамични малки Десертни купички vicrays - 10 унции, пакет от 6, Може да се използва в микровълнова печка, фурна и съдомиялна машина за ориз, Сладолед, супи, Пр?
zoom_in

Колекция от керамични малки Десертни купички vicrays - 10 унции, пакет от 6, Може да се използва в микровълнова печка, фурна и съдомиялна машина за ориз, Сладолед, супи, Предястия, зърнени храни, чили, Гарнитури и т.н.,

BGN 13.33

Брой продукти
check Налично

Този комплект порцеланови купички за ядки е подходяща за ориз, сладолед, супи, предястия, зърнени храни, чили, гарнитури и т ? ОБЕЩАНИЕ VICRAYS : Ние осигуряваме безплатен връщане или подмяна на всички дефектни продукти по всяко време. ?ШТАБЕЛИРУЕМЫЕ и ЛЕСНО ПОЧИСТВАЩА : Тези купички за супа от люспи може да штабелировать и те НЕ заемат много място в гардероба ви.Реактивна черешката създава уникален цветови ефект за всеки един продукт, което го прави единственият в света.Повече от удобно сервирайте малка плоча с десерт, супа, плодове, сладолед и всичко, което ви харесва. Произведено в : Китай.Ние предлагаме ежедневна поддръжка на клиенти, защото вие сте важни за нас.Изработена от порцелан.?УНИВЕРСАЛНИ МАЛКИ ЧАШИ : Отличен размер диаметър 4,7 инча, невероятна дълбочина 2.Може да се използва в микровълнова печка, фурна, миялна машина и фризер.3 инча, такива трябва да бъдат на всяка кухня.Здрав и издръжлив, изчислен на дълги години употреба.Нашите порцеланови чаши са изработени от висококачествени материали, в тях няма олово, кадмий, токсични вещества, така че никога не трябва да се притеснявате за това, че вредните токсини проникват чрез храната си.

Клиентите също го харесват..