• Ново
GaYouny Черно Камина 6 от Лопатките на Вентилатора за печки с топлинна захранването Дърво Горелка Безшумен Вентилатор за домашна Камина Ефективно разпределение на то?
zoom_in

GaYouny Черно Камина 6 от Лопатките на Вентилатора за печки с топлинна захранването Дърво Горелка Безшумен Вентилатор за домашна Камина Ефективно разпределение на топлината Beatirce (Цвят: Червен)

BGN 34.86

Брой продукти
check Налично

Вентилатор на фурната е предназначена за самостоятелна пещ, а температурата на повърхността на фурната е от 65°C до 350°CНашите продукти са широко използвани в печки на дърва печки, газови плочи, пеллетных пещи, и т. Свободностояща поколение-не Plúg-без батерия; 3.Този вентилатор за дърва, предназначени за инсталиране върху вашата печка на дърва за бърза и ефективна циркулация на въздуха в помещението. Това е най-лесният и ефективен начин за ускоряване на нагряване на фурната на закрито. Задайте фен на гладка и равна повърхност на плочата, в близост до страничната или задната част на комина.Предотвратява увреждането на ЕТИКЕТ и на двигателя и след повишаване на температурата на повърхността до определено ниво.Можете да го използвате с доверие. За икономия на гориво вентилатор разпределя топлината от фурната, осигуряване на по-добра горивна ефективност; 2.Нов дизайн, по-голям от обема на въздуха, ниско ниво на шум.Термодинамични вентилатор е предназначен за циркулация на горещ въздух, формира при изгарянето на дървесина/ дървени въглища или пелети.Размери на продукта : Технически параметри : Име на продукта : камина, вентилатор Модел на продукта : YL605Материал : Алюминийобьем на въздуха : 180-210 на листа : 6 листа Скорост на вятъра : 800-1100 об/миншум : 35 Дбрабочая температура : 60-350 °c : приложимо Тегло в мрежата : 0,6 кгВес в напречно направление : 0,8 кгРазмер на продукта : 180 * 100 * 190 мм Размер на опаковката : 185 * 135 * 215 мм, Размер на външната кутия : 560 * 385 * 235 мм Цвят : черен, червен, син, Жълт иновативен и издръжлив дизайн.

Клиентите също го харесват..