• Ново
24 Бр. Сватбени Реколта Фиби за коса с Листа, Щипки за коса, Аксесоари за Дредов, Перли, Кристали, Кристал, шапки с Цветя Оплеткой за Младоженеца, Шаферките, момичета-ц?
zoom_in

24 Бр. Сватбени Реколта Фиби за коса с Листа, Щипки за коса, Аксесоари за Дредов, Перли, Кристали, Кристал, шапки с Цветя Оплеткой за Младоженеца, Шаферките, момичета-цветочниц (Злато и сребро)

BGN 3.09

Брой продукти
check Налично

Сватбена и така нататък Специален подарък на съпругата си, майка, приятелка, дъщеря, баба, най-добър приятел, на децата, дори на самите вас в Деня на Свети Валентин, Великден, Коледа, рожден Ден, годишнина, Ден на независимостта, Ден на труда, Ден на благодарността, Нова година и деня на майката, за да празнуват тези празнични събития ❥Причина : Аксесоари може да се използва по различни поводи партита, сватбени дрехи, в ежедневието, на работа, в училище, на празници, модно ревю, последния вечер, фотосесии, на червения килим, званом вечеря, последния вечер, концерт, танци на бала, рождественском карнавал, парад за Хелоуин, официални събития, за младоженци и т.❥ Опаковка и дизайн : Можете да получите 24 броя красиви сватбени заколок с листа (9 листа, 5 скъпоценни камъни, 5 кристали, 5 страз с перлата на цвете), тези аксесоари за коса за вашата почетна матрони, приятелка на булката и шаферките, които са вплетени в нейната дълга коса, заплетенные в плитка и къдрава отзад в деня на сватбата. ❥ Прекрасен подарък : Това е специален подарък, за да покаже своята любов и грижа, подходяща за вашите семейства, съпруга, жена, приятелка, майка, майки, сестри, шаферки, приятелки, дъщери, баби и най-добър приятел на Ден, Свети Валентин, Великден, Коледа, рожден Ден, годишнина, Ден на независимостта, Ден на труда, Ден на благодарността, Нова година, абитуриентски бал, сватба и за ден на майката, за да празнуват тези празнични събития. Може да се комбинира с вашите поли в различни цветове, рокли, ризи, палта.Шнола във формата на листа е много здрава, а листата са еластични, те са лесни за сгъване и придават форма.

Клиентите също го харесват..