• Ново
LALAFINA 3 бр. Кожена Шнола за Коса с Пръчка, Щипки за Коса Овална Форма, Кожена Шнола за Коса, Шнола за Коса във формата на Конска Опашка, Прическа, за Жени или Момичета (Ч?
zoom_in

LALAFINA 3 бр. Кожена Шнола за Коса с Пръчка, Щипки за Коса Овална Форма, Кожена Шнола за Коса, Шнола за Коса във формата на Конска Опашка, Прическа, за Жени или Момичета (Черен)

BGN 5.63

Брой продукти
check Налично

Характеристики - Цвят : черен - Материал : кожа, дърво Размер : 12Изработен е от качествена кожа и дърво, лесно се побира и отстранена, не натягивает и не травмирует косата. Комплектът включва 3 фиби за коса.- Подходящ за повечето коса като косата си Дълга, Къдрава коса, права коса, Къдрава коса и т.Кожена пръчка за коса подходящ за повечето коса като косата си дълга, къдрава коса, права коса, къдрава коса и т.- Размерът е подходящ за дами от всички възрасти, те могат надеждно и здраво задържа и декориране на вашите събрани в снопче коса.,-е Изработен от кожа и дърво, лесно се побира и отстранена, не притегляне и няма да навреди на косата.- Тези прости и елегантни пръчки за коса ще ви направи по-очарователна и привлекателна.Приятно допълнение към вашите прическам, ще ви даде допълнителен чар.Можете да носите нашата елегантна заколку за коса в повечето официални или ежедневни случаи, което ще Ви направи още по-очарователна., Размер, подходящ за дами от всички възрасти, те могат да се стегнат и добре задържа и декориране на вашите събрани в снопче коса.Тези прости и елегантни пръчки за коса ще ви направи по-очарователна и привлекателна.

Клиентите също го харесват..