• Ново
SEWACC 1бр Силиконова Форма на Плодови Свещи, Бонбони Шоколадови фигури От Смола на Епоксидна Смола Отливки Смола Мус САМ Мухъл Форма за направи си САМ Начало Декор Му?
zoom_in

SEWACC 1бр Силиконова Форма на Плодови Свещи, Бонбони Шоколадови фигури От Смола на Епоксидна Смола Отливки Смола Мус САМ Мухъл Форма за направи си САМ Начало Декор Мухъл Сладолед Силикагел Детска Форма За Печене

BGN 9.53

Брой продукти
check Налично

силиконово отливки С използване на защитен материал премиум-клас, който се отличава с дълготрайност и устойчивост на износване - Компактен и лек дизайн, е лесно да вземете със себе си за направата на артистични форми.Печене на десерт : на Повърхността е гладка и разполага с практичен дизайн за многократна употреба. - Уникален дизайн на форма, което прави идеалният подарък за вашите приятели свещи менора. - Изработен от устойчив, здравословен и безопасен материал, за приготвяне на забележителни работи cupcake.Форма на бижута от смола : ще дадете пълна воля на творчеството си, създавайки уникални занаяти, и ще се насладите на безкрайна радост. -Материал : силикон шоколад -Цвят : бял хляб Информация за сапунени продукти Силиконови форми за торта с креативен дизайн форми, а също и за дома на работния плот.Форма за бижута от смола : Лесна за употреба форма, много гъвкава, изсъхва и се сервира. - Лесна за използване форма, много гъвкава , высушивайте и обслуживайте силиконови форми за торта. - Добра гладка текстура, десерт лесно е деформиран, без мирис. Силиконова кръгла форма : Лесна за употреба форма, много гъвкава, изсъхва и се сервира.Коледен декор : Гладка повърхност за лесно разглобяване и почистване, което ще ви спести време и усилия.

Клиентите също го харесват..