• Ново
Комплект капачки за обектив с уникален дизайн waka, 3 предмет, Централна Защелкивающаяся капак на обектива 67 мм и Каишка за фиксиране на капака за цифров огледално-ре?
zoom_in

Комплект капачки за обектив с уникален дизайн waka, 3 предмет, Централна Защелкивающаяся капак на обектива 67 мм и Каишка за фиксиране на капака за цифров огледално-рефлексен фотоапарат, Canon, Nikon, Sony + Кърпа за

BGN 3.46

Брой продукти
check Налично

Например : Размер на резба на обектива Φ58 = 58 мм 2, премиальное качество, като на оригиналния манифактура.Този брой винаги е придружен от символ на "Φ" (диаметър). 1, Проблема с леки загуби. Конструкция защелкивающегося централната скоба ви позволява лесно прикачване и да правите снимки дори при надетой бленде.Просто сложете еластична линия на обектива на камерата, за да му е лесно да се намери.УВЕДОМЯВАНЕ : 1) Каишки Cap keeper по подразбиране не са прикрепени към капака на обектива.Оригинални капачки за обективи като Canon / Nikon / Sony, нямат дупки за защита на обектива от прах, повечето капаци за обективи от трети страни на пазара има отвор за закрепване на осп, за пазач, но това е просто излага обектив риск от увреждане на прах и драскотини. В комплекта е включена безплатна висококачествена кърпа за почистване от микрофибър размер 6x7 см. Моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез системата за съобщения, ако в даден момент не сте напълно доволни от покупката си, ние ще ви дадем задоволително решение.Нашият комплект капачки за обективи решава тези два проблема : .Нашата капачка за обектив осигурява 100% стягане на обектива при инсталиране, при запазване на дупка в него се дължи на нашите сложни двуслойни конструкции, така че вие все още получавате 100% защита, както и оригинални капачки за обективи производителя. Капак на обектива специална конструкция, която осигурява 100% стягане на обектива при монтаж, дори и ако в нея има отвор за каишка cap пазач.

Клиентите също го харесват..