• Ново
Елегантен Лампиона, Модерен под лампа, Осветление от Страусиных Пера, Лампа за Дневна, малка странична С Лампа, под лампа за Спални, Хол, трапезария, офис, Модерна Ла?
zoom_in

Елегантен Лампиона, Модерен под лампа, Осветление от Страусиных Пера, Лампа за Дневна, малка странична С Лампа, под лампа за Спални, Хол, трапезария, офис, Модерна Лампа за четене(

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

3 Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля, разберете. 【Безопасен дизайн】 Лампа от пера идеално се съчетава с топла цветова гама лампи, идеален, за да е уютно да си намеря с детето и да четат, работят, почиват, не травмируя очите.Чудесен акцентный лампа за вашата спалня, хол, трапезария, партита или като сватбен подарък, или дори за всякакъв тип помещения. С изключение на стоките, както е показано на снимката на стоката, никакви други стоки в комплекта не са включени.Име на продукта : Етаж лампа от пера Размер на продукта : 80*65 см/31,50*25,59 инча Материал, изделия : мед/смола Применимая сцена : на парти, хол, спалня, трапезария Опаковка включва : 1x Етаж лампа Забележка : 1.Елегантен дизайн, съвременни торшеров създава различна атмосфера във вашия дом, офис, хол и кабинет.Основата тежко, безопасно за вашето бебе и домашен любимец, а също и притежава добра устойчивост. 【Следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви въпроси след получаване на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Основата тежко, безопасно за вашето бебе и домашен любимец, а също и притежава добра устойчивост. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема възможно най-скоро.Пухкави и закръглени страусиные пера създават меко и топло осветление във вашия дом, създавайки изискана обстановка и замечтани атмосфера, като придава на помещението усещане за характер и модерно романтично допълнение към вашия дом. 【Обхват】 Тази лампа от пера сексуален и очарователен и може да се впише в почти всеки стил на оформяне на стаята. 【Следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви въпроси след получаване на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. 【Лесна инсталация】Лампа е проста конструкция, всичко е включено в комплекта, просто прикрутите винтове, сложете крушката и перо, и инсталацията може да отнеме само няколко минути.

Клиентите също го харесват..