• Ново
Novsix Стъргало За Душата, Творчески Пречистване на Прозореца Чистачи за Баня/Автомобилни Прозорец стъкла /Огледала/ Кухня, за Пречистване на Душата, Аксесоари За Мие?
zoom_in

Novsix Стъргало За Душата, Творчески Пречистване на Прозореца Чистачи за Баня/Автомобилни Прозорец стъкла /Огледала/ Кухня, за Пречистване на Душата, Аксесоари За Миене на прозорци

BGN 38.27

Брой продукти
check Налично

Стъргало за миене на прозорци е добре балансиран, така че не трябва прекалено силно да се тъпчат при протирке, нека го естествения тегло и баланс се извършва цялата работаА още по-добре, първо измийте прозорците, за да премахнете мръсотията / прах, след това използвайте стъргалка, за да премахнете влагата.Освен това, уверете се, че ракел сориентирован под малък ъгъл, за да насочват водата в една посока.В противен случай стъргало ще участък на прах / замърсявания в кръг и образува разводите. След употреба продуктът трябва да се съхранява на сухо.Можете да го закачите на стената, когато не се използва, като интересен малък украса.Разликата осигурява протирание без разводи, скърцащ и гладкост.Параметри : Материал : Висококачествен материал PP + TPR Дължина на острието : 25,5 cm Дължина на ръкохватката : 12 см Цвят : сив Тегло : 150 грама Опаковката включва : 1 × Скребокиспользование накрайници : 1. Това е чудесен стъргало, той ще премахне сняг и киша, но не и лед.Просто изплакнете с топла вода с перилен препарат. Освен това, не използвайте за почистване на остри и груби инструменти.Той се отличава с висока устойчивост, гъвкавост и издръжливост, както при високи така и при ниски температури на околната среда.Дръжката е направена в хубаво гуманоидном дизайн, който е не само красив и моден, но и осигурява удобен нескользящий улавяне, свеждане до минимум умората на ръцете.

Material:
High-quality PP+TPR material
Blade length:
25.5cm
Handle length:
12cm
Color:
Gray
Weight:
150g
Package Includes:
1× Squeegee
Use Tips:
1. The Window Squeegee is well balanced so no need to put too much pressure when wiping, let its natural weight and balance do the work.:
2. After usage, the product should be kept dry. Also, make sure the squeegee is orientated on a slight angle to direct water to one side. Better yet, clean your windows thoroughly first to remove dirt/dust, then use the squeegee to remove the moisture. Otherwise, the squeegee will drag the dust/dirt around and cause streaks.:
3. This product can be used on curved shower doors, if you hold it vertically, not horizontally.:
4. This is an excellent squeegee, It will remove snow and slush but not ice.:
5. Also, do not use sharp and rough tools to clean. Just wash it off with warm water and detergent. :

Клиентите също го харесват..