• Ново
Кабел за кабел осветление подвесного фенер CliCli дължина от 5,9 метра, Кабел за контакти Подвесного лампа E26 с превключвател за включване / изключване, Вставляемая Под?
zoom_in

Кабел за кабел осветление подвесного фенер CliCli дължина от 5,9 метра, Кабел за контакти Подвесного лампа E26 с превключвател за включване / изключване, Вставляемая Подвесная Осветителна лампа за таван и отглеждане

BGN 5.59

Брой продукти
check Налично

Ние подготвяме 2 лампи на тавана на куката и 2 куки за щипка за захващане ★ вас може да се използва навсякъде, където е подходящ за осветление на спални, маза, килер, студио и т. ★ Технически характеристики : Тип : E26/E27 окачен лампа с превключвател Дължина : 1,8 м / 5,9 метра на Входа : AC 110-230 V Максимална мощност : 150 W Ключ : Включване /изключване Максимална температура : 90 градуса ★ Забележка : 1. При инсталиране на лампата не брезент лампа и капачка лампи и не включвайте ги по посока на часовниковата стрелка.Ако имате някакви проблеми с продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, и ние ще решим вашия проблем.★ Кабел подвесного фенер с дължина 1,8 м / 5,9 метра с жак E26 / E27. идеален за места, които ви е неприятно приближать към източник на захранване. ★ Лесен достъп до переключателю за включване / изключване : можете лесно се включва и изключва, просто плъзгане на превключвателя на предавките на кабела. ★ Услуги : възстановяване в рамките на 90 дни и гаранция 2 години. Не нанесете по-големи усилия, това може да доведе до увреждане на осп лампи и колби.To избягвайте риска от пожари се уверете, че капацитетът на вашите лампи не превишава препоръчителната мощност, посочена върху вашия светильнике.

Клиентите също го харесват..