• Ново
Капачка на Капака състав на вентила на гумата (4 бр) Въздушна капачка гуми Метални с Пластмасова вложка тя е устойчива против корозия Запечатани Светещ Патица, Жълт?
zoom_in

Капачка на Капака състав на вентила на гумата (4 бр) Въздушна капачка гуми Метални с Пластмасова вложка тя е устойчива против корозия Запечатани Светещ Патица, Жълта Патица за Автомобил, Камион, Мотоциклет, Велосипед

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

н ?【Защита от ИЗТИЧАНЕ на】-Вграден пълномаслено о пръстен в пластмасова подложка с функция за защита от изтичане на информация. ?【Декоративен модел】 Специален модел подчертава вашата индивидуалност и отделя вас в тълпата, това е идеален подарък за приятели, ръководител, членове на семейството и т.?【Материал】- Капачки състав клапан гуми са с метален корпус и пластмасова вложка, устойчиви на корозия и продължително. ?【Лесна инсталация】 само трябва ръчно прикрутить летвата на вентила на гумата.Предотвратите изтичане на въздух от гумите и осигуряване на стабилно налягане в гумите. ?【Лесна инсталация】 само трябва ръчно прикрутить летвата на вентила на гумата. ?【Материал】- Капачки състав клапан гуми са с метален корпус и пластмасова вложка, устойчиви на корозия и продължително. ?【Декоративен модел】 Специален модел подчертава вашата индивидуалност и отделя вас в тълпата, това е идеален подарък за приятели, ръководител, членове на семейството и т. ?【Защита от ИЗТИЧАНЕ на】-Вграден пълномаслено о пръстен в пластмасова подложка с функция за защита от изтичане на информация.Предотвратите изтичане на въздух от гумите и осигуряване на стабилно налягане в гумите.

Клиентите също го харесват..