• Ново
Капачки за вентили за автомобилни гуми, Капачки за гуми 12шт, Универсални Капачки за Вентили гуми за леки автомобили, джипове, Мотори, Камиони и мотоциклети, Въздушн?
zoom_in

Капачки за вентили за автомобилни гуми, Капачки за гуми 12шт, Универсални Капачки за Вентили гуми за леки автомобили, джипове, Мотори, Камиони и мотоциклети, Въздушни винтови Капачки За гуми премиум качество, Които

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Всеки може да прикрутить капачката на главината на автомобилната към штоку клапан гуми за секунди, Капачки за гуми осигуряват стабилност и сигурност на пътя и удължават срока на служба на автомобила.Всеки може да прикрутить капачката на главината на автомобилната към штоку клапан гуми за секунди. 【Класически външен вид】Покриване на пръчката е изработена от висококачествена алуминиева сплав по метода на леене под налягане, който притежава отлична устойчивост на износване. 【Класически външен вид】Покриване на пръчката е изработена от висококачествена алуминиева сплав по метода на леене под налягане, който притежава отлична устойчивост на износване., Капачки за гуми осигуряват стабилност и сигурност на пътя и удължават срока на служба на автомобила.Повърхността е добре покрита, за да направите цвета по-ярък, и изглежда много стилно и красиво, което я прави идеален подарък за приятелите и семейството си. 【Премиум качество】 Нашите най-новите капачки за състав на вентила са изработени от висококачествена алуминиева сплав, вътрешната структура, въртящи се на резба ефективно повишава стягане, предотвратяване на изтичане на въздух, и защитава жило автомобила от корозия, причинена от глина, вода, сняг и т.Повърхността е добре покрита, за да направите цвета по-ярък, и изглежда много стилно и красиво, което я прави идеален подарък за приятелите и семейството си. 【Широка съвместимост】 Всяка опаковка съдържа 12 индивидуални протези, клапани, гуми.Въздушни винтови капачки гуми имат вътрешен диаметър 7,37 мм /0,29 инча и вътрешната височина 14,99 мм /0,59 инча. 【Широка съвместимост】 Всяка опаковка съдържа 12 индивидуални протези, клапани, гуми.Капачки за штоков клапани, гуми са съвместими с всички американски стандарт штоками клапани Schrader и са подходящи за повечето леки автомобили, мотори, камиони, мотоциклети и т.

Клиентите също го харесват..