• Ново
Делото състав на вентила на гумата на Капачката на вентила на гумата Въздушни капачка гуми Метална с гумен пръстен - Капачки за гуми с кучешки лапой за Лек автомоби?
zoom_in

Делото състав на вентила на гумата на Капачката на вентила на гумата Въздушни капачка гуми Метална с гумен пръстен - Капачки за гуми с кучешки лапой за Лек автомобил, Камион, Мотоциклет, Велосипед, Капачки за гуми,

BGN 3.90

Брой продукти
check Налично

Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне и осигури връщане и замяна на стокаПриятелско следпродажбено обслужване : Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с единия капак.Капачка шинного клапан Heronsbill е изработена от 100% сплав, е здрава и добре конструиран.
?【Стягане】 -Капачка, състав автомобила е оборудван с гумени о-пръстени, които създават по-гъста.Когато сте в пътя, вие не се тревожите за засорении штоков клапани, изтичане на въздух или счупят гуми.Прът шинного клапан, който предпазва от корозия, особено във влажна / студена зона.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне и да се гарантира, че връщане и замяна са разрешени. Цвят : Черен капачка за вентил Heronsbill American Flag (8 бр.Широко се използва в тяло магазини и за подмяна на протези, автомобилни гуми.
?【ЛЕСНА инсталация】 -Благодарение на обикновения дизайн с гладки хоризонтални ивици на капачката крила клапани Heronsbill лесно стегнати или да се прибира ръчно. делото състав на вентила е иновативен здраво о-пръстен, се затваря пространството и ефективно защитава стволови автомобила от корозия.Капачката на вентила на гумата Heronsbill защитава стволови автомобила от увреждане, добре предотвратява изтичане на въздух от гумите, удължава живота на състав на автомобила.Капак клапани, гуми е водоустойчив и издръжлив, ги достатъчно на всичките си почивка, за дълги пътувания и напрегнати работни дни.

Клиентите също го харесват..