• Ново
Покрива състав клапан за Равенство, Ronfin 16 Pack вентилът гуми за Шеги-не мога да понасям Подходящи за леки автомобили, камиони, джипове, Авточасти, Велосипеди, Мотоцикл
zoom_in

Покрива състав клапан за Равенство, Ronfin 16 Pack вентилът гуми за Шеги-не мога да понасям Подходящи за леки автомобили, камиони, джипове, Авточасти, Велосипеди, Мотоциклети, Камиони (Розов)

BGN 11.99

Брой продукти
check Налично

Тя може да се използва като малък подарък за вашите приятели с удоволствие талантиСамо зелена капака на багажника кича stem ще светят през нощта и ще направят вашия автомобил е специален!. гаранция 12 месеца и отговор на клиента в рамките на 24 часа.Приятелката засмя в отговор.Това е не само практична капачка за вентила, но и ще достави удоволствие на вашите приятели.Това е не само практична капачка за вентила, но и ще достави удоволствие на вашите приятели. 【Широка съвместимост】Делото състав на автомобилен вентил е направена от висококачествен гумен материал, мека, пылезащитная, устойчива и множество, е подходящ за много различни гуми за леки автомобили, камиони, мотори, мотоциклети, джипове и т.Дръжте гуми накачанными на необходимото ниво.Можете да закупите тези черни обувки, за да се подигравам на съпруга си.Делото състав на вентила е проста конструкция, и затягане на винтовете на капака на гуми няма да се отрази на пътуване и баланс на гуми.Черно петно на гумата. 【Спецификация】Шапки състав гуми са с дължина 0,5 инча на ос, 1,6 инча на дължина и 0,6 инча в шарике., Не влияе върху налягането в гумите и баланса. 4,1*1,5*3 виж В допълнение към закупени от вас 16 бр капачки за състав на вентила кича, вие също ще получите 8 бр базови гуми като ваучър за подарък на автомобила. 【Широка съвместимост】Делото състав на автомобилен вентил е направена от висококачествен гумен материал, мека, пылезащитная, устойчива и множество, е подходящ за много различни гуми за леки автомобили, камиони, мотори, мотоциклети, джипове и т.Той лесно ще ги забележите в моя камион, те ще бъдат повече от очакваното. 【Капачки за състав на вентила на гумата】 Тези пластмасови капачки за състав гуми са сладки и привлекателни, това е вашият фокус.Делото състав на вентила е проста конструкция, и затягане на винтовете на капака на гуми няма да се отрази на пътуване и баланс на гуми., Не влияе върху налягането в гумите и баланса. 4,1*1,5*3 виж В допълнение към закупени от вас 16 бр капачки за състав на вентила кича, вие също ще получите 8 бр базови гуми като ваучър за подарък на автомобила.Дръжте гуми накачанными на необходимото ниво.Тя може да се използва като малък подарък за вашите приятели с удоволствие таланти. 【Успокояващ обслужване】 Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, свържете се с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне. ✅Моля, обърнете внимание:, че не е нужно да се свали бахромчатый клапан за по-добро закрепване при монтирането на нашите продукти.

Клиентите също го харесват..