• Ново
Алуминиеви 4 Броя Капачки за Вентили за Автомобилни Джанти Гуми за Колата, Прахоустойчив, Калъф, Капачки за Състав на вентила на Камион, Кутията на Въздушния Клапан,
zoom_in

Алуминиеви 4 Броя Капачки за Вентили за Автомобилни Джанти Гуми за Колата, Прахоустойчив, Калъф, Капачки за Състав на вентила на Камион, Кутията на Въздушния Клапан, Мотоциклет, Велосипед (черен)

BGN 3.73

Брой продукти
check Налично

【Въздушен капачка за гуми】 : Въздушен осп помага да се поддържа стабилно налягане на въздуха в гумата【Универсални капачки за състав на вентила на гумата】 : Тези шапки са подходящи за автомобили, мотори, камиони, джипове и мотоциклети. 【Шапки на стволови автомобила автомобилни гуми】 : Тези капачки помагат за защита на стволови вентила на гумата от прах и вода. 【Шапки на стволови автомобила автомобилни гуми】 : Тези капачки помагат за защита на стволови вентила на гумата от прах и вода. 【Шапки клапани, гуми 4 опаковки】 : В опаковка съдържа 4 капачка за състав на автомобила. 【Капачки за джанти за гуми】 : Те са предназначени за покриване на пръчки клапани, гуми и даване на гуми по-привлекателен външен вид.Покрива състав на автомобила. 【Универсални капачки за състав на вентила на гумата】 : Тези шапки са подходящи за автомобили, мотори, камиони, джипове и мотоциклети. 【Шапки клапани, гуми 4 опаковки】 : В опаковка съдържа 4 капачка за състав на автомобила. 【Въздушен капачка за гуми】 : Въздушен осп помага да се поддържа стабилно налягане на въздуха в гумата. 【Капачки за джанти за гуми】 : Те са предназначени за покриване на пръчки клапани, гуми и даване на гуми по-привлекателен външен вид.

Клиентите също го харесват..