• Ново
Напълно Светоотражающая Шлейка за кучета LOS ANDES, Регулируем Шлейка за домашни любимци, Не Простираща, с предната клипсой, Мека Жилетка за кучета с дръжка, Лесно Упра?
zoom_in

Напълно Светоотражающая Шлейка за кучета LOS ANDES, Регулируем Шлейка за домашни любимци, Не Простираща, с предната клипсой, Мека Жилетка за кучета с дръжка, Лесно Управляеми Шлейка за малки Средни Големи Кучета, Лилаво,

BGN 11.33

Брой продукти
check Налично

Препоръчани порода : Малки кучета като чихуахуа, гаванезе, corgi, мопс, паггл, териер и т 【Отразяваща ефекта надминава очакванията на】- По-безопасен дизайн. 【Лекотата на използване и дълголетие】- Поставете предния шлейку с клипс върху главата на кучето си, затегнете я, регулиране на ремъци - и готово!Нашата шлейка за кучета със защита от издърпване изработени от здрав найлон Оксфорд и допълнена с удобна възглавница.Дишаща мрежа поддържа прохладата на кучето си, свеждане до минимум вероятността от нараняване в случай на издърпване.Светлоотразителни нишки минават по цялата шлейке за кучета, като същевременно осигурява отлична видимост през нощта. Моля, внимателно измерете размера, преди да купуват този подарък за вашето кученце. Моля, внимателно измерете размера, преди да купуват този подарък за вашето кученце. 【Противоперегрузочная шлейка за кучета】- С 2 метални куки за каишка (отпред / отзад) за по-безопасни разходки с кучето. 【Гаранция за качество】- обръщаме особено внимание на стоки за домашни любимци, и всички наши материали са внимателно подбрани и стриктно се проверяват в процеса на производство. 【Шлейка за малки кучета】 Регулируема шия : 12,6-16,5 инча, гърдите : 17,3-18,9 инча.Устойчива на плъзгане мека дръжка осигурява по-добър контрол по време на активния отдих.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви помогнем в рамките на 24 часа.Препоръчани порода : Малки кучета като чихуахуа, гаванезе, corgi, мопс, паггл, териер и т.Ние предлагаме лилаво и черно на цвят в 4 размера.Не се зареди кучета врата, лесно се побира и се отстранява благодарение на быстросъемным пряжкам, идеална за различни занимания.Дори при слаба светлина можете да бъдете сигурни в безопасно ходене благодарение на сверхярким светлоотразителен полоскам. 【Гаранция за качество】- обръщаме особено внимание на стоки за домашни любимци, и всички наши материали са внимателно подбрани и стриктно се проверяват в процеса на производство.Тази солидна шлейка за кучета е изработена от здрав найлонов плат Оксфорд и светлоотразителни нишки в целия организъм, е достатъчно малко светлина, и шлейка ще бъде много забележим.Дишаща мрежа поддържа прохладата на кучето си, свеждане до минимум вероятността от нараняване в случай на издърпване. 【Противоперегрузочная шлейка за кучета】- С 2 метални куки за каишка (отпред / отзад) за по-безопасни разходки с кучето.Светлоотразителни нишки минават по цялата шлейке за кучета, като същевременно осигурява отлична видимост през нощта. 【Отразяваща ефекта надминава очакванията на】- По-безопасен дизайн.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви помогнем в рамките на 24 часа.

Клиентите също го харесват..