• Ново
Светодиодна Настолна лампа с Трехуровневым Затъмняване, Работеща на батерии за улицата, в Ресторанта, Спални, дом (Black)
zoom_in

Светодиодна Настолна лампа с Трехуровневым Затъмняване, Работеща на батерии за улицата, в Ресторанта, Спални, дом (Black)

BGN 6.76

Брой продукти
check Налично

Светодиодна настолна лампа с висок размерПри пълно зареждане за около 6-8 часа може да се използва повече от 15 часа в режим на ниска осветеност, по-10 часа в режим на силна светлина. 【Минимализъм】 : Кръгла дизайн, осветление на 360 градуса, корпус от алуминиева сплав, устойчив на надраскване и издръжлив, устойчив и с ниска консумация на енергия, гладки и тънки метални лък тел с матови сенки придават стилен вид, използвайте тази настолна лампа за осветление на работното си място.Това е естетически привлекателни и придава на вашата институция стил. настолна лампа, 2 бр. 【Отлично обслужване】 : Акумулаторна настолна лампа идва в пакет с 1 бр.Преносима настолна лампа на батерии 】 : Вградена акумулаторна батерия с капацитет 5000 mah, може да се използва в продължение на 8 ~ 40 часа при пълно зареждане (също така може да се използва по време на зареждане), е сертифицирана сигурност, тази идеална настолна лампа лесно ще подобрят вашето пространство, благодарение на вградена батерия, можете да поставите осветителни тела навсякъде. 【Нощна лампа с регулируема яркост】 : 3-уровневое плавно спиране на тока яркост, осветление на 360 градуса, нескользящая основа позволява лесно да променяте яркостта само с едно докосване на светлината, перфектно съчетание на модерен и луксозен чар, подходящ за къмпинг, на открито и осветление вечеря. Батерия : акумулаторна.Материал : Алуминий. Тази безжична лампа е оборудвана с вградени лампи с акумулаторна батерия с капацитет 6000 mah и 20 led топки. 【Безжична настолна лампа от алуминиева сплав】 : Безжична настолна лампа, здрав и лек материал алуминиева сплав, процесът на анодиране на повърхността, дизайн с регулируема яркост на бутоните, липсата на стробоскопического на led източника на светлина, форма и функция в едно. USB-кабел за зареждане, ръководство за употреба, ние предлагаме гаранция за безпроблемна, ако срещнете някакви проблеми с настолна лампа, моля, свържете се с нас.

Клиентите също го харесват..