• Ново
Нощна лампа ALACOO с пристанище 2USB и розетка 2AC-Настолна лампа за спални, лампа със сензорен контрол и 3-лентова регулируема яркост, Нощна лампа с кръгла абажуром от лен
zoom_in

Нощна лампа ALACOO с пристанище 2USB и розетка 2AC-Настолна лампа за спални, лампа със сензорен контрол и 3-лентова регулируема яркост, Нощна лампа с кръгла абажуром от ленена тъкан (жълто-бяла)

BGN 9.76

Брой продукти
check Налично

Много удобен за работа. Създаване на топла и приятна атмосфера в спалнята или хола. 【Беспроблемная гаранция】 - Настолна лампа ALACOO USB се предлага с гаранция 12 месеца. 【Практични два порта за зареждане USB A + C и 2 ac контакти】- Настолни лампи са с ome с порта за бързо зареждане на USB 5 V/5 A, usb Type-c и две 3-контактни розетки на променлив ток. Създаване на топла и приятна атмосфера в спалнята или хола. 【Лесното сензорно управление и по 3 начина на регулиране на яркостта на】- Нощна настолна лампа с регулируема яркост предлага 3 нива на яркостта (ниско, средно, високо).Този 3-лентов лампа с регулируема яркост блесна ретро-led крушка A19 Edison Edison Vintage light bulb, която е включена в комплекта. За разлика от други ослепителни светлини за нощно осветление, нашата нощна лампа с usb порт осигурява не трептенията на светлината, защита на вас и очите на семейството си от преумора или влошаване на зрението. особено за майка ми, раждането на детето и на възрастните хора по-възрастни. За разлика от други ослепителни светлини за нощно осветление, нашата нощна лампа с usb порт осигурява не трептенията на светлината, защита на вас и очите на семейството си от преумора или влошаване на зрението.Просто докоснете всяко място на метална база лампи, за да се намали нивото на осветеност в зависимост от вашите нужди.Ярка светлина (100% яркост) - Отличен за четене, работа или възпроизвеждане на електроника. 【Топла крушка E26 струва 7 долара в комплект】 - за Да ви спаси от проблеми с намирането на подходящи лампи, ние специално подбираме энергосберегающую крушка E26 струва 7 долара. особено за майка ми, раждането на детето и на възрастните хора по-възрастни.Меко осветление приятно за очите и допринася за по-добър сън. Много удобен за работа.Идеална настолна USB лампа за дневна, спалня, кабинет, детска и т.Зареждайте мобилните телефони, kindles, слушалки, лещи, високоговорител или друга електроника, независимо от това дали е включена или изключена лампа.Текстилен цвят и водоустойчиви-с дървена рамка, са изпълнени в уникален дизайн ALACOO.Зареждайте мобилните телефони, kindles, слушалки, лещи, високоговорител или друга електроника, независимо от това дали е включена или изключена лампа.Лампа средната яркост (70% яркост) - Подходящ е за ежедневна употреба, четене преди лягане, uncoiling преди лягане, облекчаване на умора през деня.Идеална настолна USB лампа за дневна, спалня, кабинет, детска и т. 【Практични два порта за зареждане USB A + C и 2 ac контакти】- Настолни лампи са с ome с порта за бързо зареждане на USB 5 V/5 A, usb Type-c и две 3-контактни розетки на променлив ток.Той е лесен за инсталиране и готов за употреба. (предоставени крушки са дребни и на тях не се покрива от гаранцията). 【Топла крушка E26 струва 7 долара в комплект】 - за Да ви спаси от проблеми с намирането на подходящи лампи, ние специално подбираме энергосберегающую крушка E26 струва 7 долара.

Клиентите също го харесват..